Lidia Buble, atingeri tandre cu un bărbat, într-un salon de înfrumusețare: „E cel mai frumos bărbat din lume”

 Mirea Roxana
.

Lidia Buble a publicat, sâmbătă, o filmare pe Instagram în care este sărutată de către un bărbat. Vedeta s-a răsfățat în salonul de înfrumusețare, iar bărbatul care a sărutat-o este chiar hairstylist-ul ei, Cătălin Manolache. Acesta, pe lângă faptul că este foarte talentat în meseria pe care o practică, arată și foarte bine, lucru pe care l-a remarcat și artista. Vedeta a spus despre cel care are grijă de look-ul ei că este cel mai frumos bărbat din lume.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a mers să se răsfețe la salonul de înfrumusețare. Înainte de a-i fi aranjat părul, vedeta a publicat două filmulețe la Insta Story cu hairstylist-ul ei. La început, aceasta i-a reproșat lui Cătălin Manolache că nu a pupat-o.

Cătă, o pupă nu mi-ai dat astăzi! Dar nu-i nimic, că nu te uit eu', i-a reproșat în glumă Lidia Buble lui Cătălin Manolache.

După care, Cătălin Manolache s-a aplecat și a pupat-o pe artistă pe obraz. Vedeta a fost încântată de victoria obținută și a continuat prin a spune că hairstylist-ul ei este cel mai frumos bărbat din lume.

Deci, ăsta e cel mai frumos bărbat din lume! El e!', a spus Lidia Buble.

l1-3l1-3

Lidia Buble, sărutată de hairstylist-ul ei

Cătălin Manolache a vrut să o contrazică pe Lidia Buble, dar aceasta nu i-a permis.

Cătălin Manolache: Eh, lasă, că…

Lidia Buble: Niciun: „lasă, că!'

Bărbatul a râs și a spus „Sunăm noi…'. De aici, putem să înțelegem că acesta ar putea avea o iubită. La sfârșit, artista a mai primit o sărutare. Cătălin Manolache s-a aplecat și a sărutat-o pe bărbie, potrivit cancan.ro.

Citește și: Răzvan Simion, confesiuni neașteptate la 9 luni după despărțirea de Lidia Buble:”Recunosc mai greu”

Citește și: Ce dietă ține Lidia Buble, după ce a slăbit 15 kg:”Nu mânânc carne”

Citește și: Primele imagini cu Ștefan Ciuculescu de la Survivor:„Am încredere în Faimoși'

Citește și: Mirela Banias a făcut COVID-19 de două ori:„Nu e de glumă!'. Ce simptome a avut

Cum se calma Lidia Buble după o ceartă cu Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost împreună cinci ani de zile. La nouă luni de la despărțire și chiar în ziua în care fostul iubit a apărut, în mod oficial, cu noua parteneră, Lidia a vorbit despre scandalurile dintre ea și Răzvan.

Artista a dezvăluit în emisiunea lui Teo, de la Kanal D, că ea își transpune viața în toate melodiile pe care le cântă. Astfel, ultima ei piesă „Intens’ nu este nimic alteva decât o relatare a vieții ei amoroase din trecut.

Întrebată de Teo dacă și melodia „Sub apă’ este inspirată tot din viața ei, Lidia a recunoscut că singurul lucru care o calma după o ceartă era să se închidă în baie și să se scufunde în apă.

Eu aveam treaba asta. În momentul în care mi se întâmpla să mă cert sau să nu fie totul roz, mă închideam și singurul loc în care efectiv mă relaxez și mă detașez de toate era să mă bag cu capul sub apa, să nu mai aud nimic.  Sunt ca o carte deschisă. Îmi dezvălui viața pe note muzicale ‘,  a mai dezvăluit vedeta.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton