Vali Vijelie, declarații controversate după concertul de la mare: "Șeful Poliției era cu mine la masă, beam un șpriț. N-am primit niciun fel de amendă"

 Cica Cristina
.

Zilele trecute, un concert susținut de Vali Vijelie a fost întrerupt de autorități din cauza faptului că nu s-a păstrat distanța socială. S-a spus că artistul și patronul ar fi fost amendați, însă declarațiile manelistului contrazic cele relatate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vali Vijelie a vorbit despre concertul susținut la o terasă din Mamaia, unde sute de oameni s-au strâns pentru a-l asculta, ignorând regulile impuse pe timp de pandemie.

Terasa localului, unde acesta tocmai își lansa cea mai recentă piesă, a fost plină, astfel că polițiștii s-au văzut puși în situația de a interveni, lăsându-se cu amenzi la final, iar petrecerea s-a încheiat mai devreme decât mulți ar fi sperat.

Citește și: Mesajul transmis de Gabriela Cristea, după ce a aflat că Adelina Pestrițu are coronavirus:„Trecem prin toate stările cunoscute și mai adăugăm câteva noi care ne înspăimântă'

Răzturnare de situație în acest caz! Se pare că lucrurile nu ar fi stat așa, artistul făcând lumină în acest caz. Vali Vijelie a precizat nu doar că nu a primit amendă, ci că a fost însoțit de șeful Poliției.

Vali Vijelie: „Unde-i vina mea?”

Manelistul a mai menționat că, din câte își amintește el, localul nu era plin ochi, ci ar mai fost locuri. În plus, era peste puterile lui să poată controla mulțimea de fani strânsă pentru a-l asculta.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, părinți de fetiță?Anunțul a fost făcut după ce prezentatoarea Chefi la Cuțite a fost la ecografie

„Unde-i vina mea? Și știi care-i frumusețea? N-o spun, pentru că … Da o spun până la urmă, că a trecut. Șeful Poliției era cu mine la masă, beam un șpriț', a precizat Vali Vijelie, la o emisiune TV.

Vali Vijelie a infirmat și că ar fi primit o amendă în valoare de 1.000 de lei.

„N-am primit amendă, ca să știți. N-am primit niciun fel de amendă. Am primit doar aplauze și respect. Au spus oamenii, dacă e vorba de amendă, plătim noi. Să ne cânte Vijelie!', a mai subliniat el, potrivit spynews.ro.

Citește și: Cu ce vedetă s-a întâlnit Adelina Pestrițu, înainte de a primi rezultatul pozitiv al testului COVID-19:„M-am simțit extrem de rău, din cauza efectelor pe care…'

Vali-Vijelie-1Vali-Vijelie-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton