Adevărul despre relația dintre Brigitte Pastramă și fiica ei: se ceartă des! Florin dă din casă: "Sara crede că mama ei îi vrea răul"

 Cica Cristina
.

În afară de Robert, fiul cu care Brigitte se ceartă pe moșternire, bruneta mai are o fiică, Sara! Cele două par să aibă o relație specială, numai că, adesea survin certuri între ele, Florin fiind singurul care mai reușește să calmeze spiritele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sara este la vârsta adolescenței și, inevitabil, se nasc discuții în contradictoriu cu mama ei. Brigitte îi vrea binele fetei sale și face tot ce îi stă în putință pentru educația sa, numai că nu și fiica ei este de aceeași părere. Astfel, de la o simplă discuție până la ceartă este un singur pas.

Citește și: Adelina Pestrițu a stârnit revoltă în online, după ce a anunțat că are COVID-19.Fanii au observat imediat neconcordanțele din declarațiile ei

Florin Pastramă susține că el este cel care reușește să calmeze spiritele încinse, dat fiind că, din afară, situația este percepută cu totul altfel.

Florin Pastramă: „Vezi lucrurile altfel, din afară

Sara crede că mama ei îi vrea răul și nu înțelege că tot ce face Brigitte este pentru ca ei să-i fie, de fapt, bine. Florin le explică celor două cum stau, de fapt lucrurile, reușind să le calmeze.

Citește și: Cristina Ich e sceptică în privința Adelinei Pestrițu, după ce a anunțat că suferă de COVID-19:„Niciodată nu mi-am imaginat că ești foarte bine pe zi, mirosind brad… și seara te lovește COVID'

„Într-o ceartă, când nu ești implicat, vezi lucrurile altfel, din afară. Așa se întâmplă între mine, Sara și Brigitte. Când Sara se ceartă cu Brigitte, eu văd lucrurile altfel. Eu încerc să calmez, să-i spun. Brigitte nu îi vrea răul Sarei. Sara, cum e ea, mică, crede că Brigitte îi vrea răul, și atunci eu vin din afară, care văd lucrurile altfel, și încerc să rezolv pe stilul meu, cum știu eu mai bine. Să le calmez, în primul rând și să le explic', a declarat Florin în cadrul show-ului „Brigitte&Pastramă', difuzat pe Antena Stars.

Citește și: Antonia și Alex Velea au împlinit 8 ani de relație, dar se iubesc ca-n prima zi!„Sunt încă îndrăgostită de tine!'

Briggite-Pastrama-1-1-3-1Briggite-Pastrama-1-1-3-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton