Trecutul amoros al lui Ciprian Marica. Până să se așeze la casa lui, cu Ioana Marcu, a avut relații cu cele mai sexy femei din showbiz. Ce prezentatoare TV i-a fost logodnică

 Oana Popoiag
.

Scandalul care l-a făcut pe Ciprian Marica omul momentului a readus în atenția publicului trecutul amoros al sportivului. Până să o cunoască pe Ioana Marcu și să devină tatăl a doi copii, fostul fotbalist s-a iubit cu mai multe frumuseți din showbiz, fiind considerat multă vreme un burlac fără leac.

Ciprian Marica este protagonist în scandalul momentului, după ce a fost filmat alături de soția unui amic într-un hotel de lux. Filmarea care i-a făcut pe români să uite de pandemia de coronavirus o aruncă în centrul atenției și pe frumoasa lui iubită, Ioana Marcu, o tânără de 26 de ani, absolventă de Stomatologie, care i-a oferit fotbalistului doi copii.

Mulți s-au mirat când Ciprian Marica s-a așezat la casa lui alături de Ioana Marcu, sportivul fiind celebru nu doar pentru cariera în fotbal, ci și pentru cuceririle din trecut, care au constituit ani de zile subiect de primă pagină. Scandalul din hotelul din Cluj a scos la iveală trecutul fostului fotbalist, extrem de norocos în dragoste, de vreme ce a sedus de-a lungul timpului frumuseți precum Gina Pistol, Ilinca Vandici sau Laura Teodoru.

Ciprian Marica s-a iubit în 2009 cu Gina Pistol. Relația a durat câteva luni

Puțini își amintesc că în anul 2009, Ciprian Marica s-a iubit timp de câteva luni cu nimeni alta decât actuala parteneră a lui Smiley, prezentatoarea Asia Express Gina Pistol. Se întâmpla pe vremea când sportivul locuia și juca la Stuttgart, motiv pentru care frumoasa blondă era nevoită să facă adesea naveta. Idila dintre cei doi nu a durat nici jumătate de an, iar Gina s-a întors în brațele marii sale iubiri de la vremea aceea, afaceristul libanez Nicola, cu care și-a continuat relația până în 2013.

'Am rămas prieteni, amici. Dacă este ziua lui îi dau un mesaj să-i spun ‘La mulți ani, dacă este ziua mea face și el la fel', a dezvăluit Gina Pistol la câțiva ani distanță de la scurta poveste de iubire cu Marica.

Ilinca Vandici, 5 ani de relație cu Ciprian Marica

Poate cea mai mediatizată și cea mai durabilă relație a lui Ciprian Marica, până să o întâlnească pe actuala parteneră, a fost cea cu Ilinca Vandici. Cei doi s-au iubit cu pasiune vreme de cinci ani, deși în tot acest timp au umblat diverse zvonuri despre faptul că Marica i-ar fi fost infidel prezentatoarei de la Bravo, ai stil!. De altfel, Ilinca a recunoscut public că iubitul ei i-a dat sms-uri Adelinei Pestrițu, care, însă, a declinat elegant avansurile. În același timp, pe lista de idile ale lui Ciprian Marica ar fi apărut și Bianca Drăgușanu, cârcotașii spunând că acesta ar fi fost motivul despărțirii dintre cei doi.

'Da, ne-am despărțit. E dureros, dar viaţa merge înainte. Motivul rupturii nici noi nu îl ştim exact, probabil suntem mult prea tineri şi fiecare e preocupat de cariera lui. Şi distanţa şi-a spus cuvântul. Nu contează cine pe cine a lăsat, contează că ne-am despărţit. Niciodată nu ne-am certat serios', s-a rezumat să comenteze Ilinca Vandici după separare.

Laura Teodoru, o altă frumusețe pe lista lui Ciprian Marica

O altă mare frumusețe pe lista lui Ciprian Marica a fost Laura Teodoru, fostă prezentatoare de știri sportive și mamă a unei fetițe. Cei doi s-au iubit pentru o scurtă bucată de vreme în urmă cu circa șase ani, iar bruneta făcea drumuri dese cu avionul în Germania, acolo unde evolua sportivul. Deși la un moment dat se vorbea inclusiv de ipoteza unei logodne, povestea de dragoste dintre fotbalist și prezentatoare s-a încheiat în chip misterior.

În 2016, Ciprian Marica a cunoscut-o pe foarte tânăra Ioana Marcu, într-un mod neașteptat: la cabinetul dentistului său, unde fata, studentă la Stomatologie, făcea practică. Povestea a evoluat rapid și, la nici un an de când s-au cunoscut, cei doi deveneau pentru prima dată părinți. În 2018, blondina aducea pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, tot băiat.

Cum s-a îndrăgostit Ciprian Marica de Ioana Marcu, mama copiilor săi

'Nu își dorește să fie cunoscută, vrea să își trăiască viața departe de ochii curioșilor și a ziarelor pe cât posibil. (…) Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o femeie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri', declara Ciprian Marica pentru VIVA!, într-una din extrem de rarele mărturisiri despre viața personală.

Vestea că Ciprian Marica a fost surprins alături de soția unui prieten a luat pe toată lumea prin surprindere, căci relația cu Ioana Marcu părea ideală, deși cei doi nu au avut niciodată în plan să se căsătorească.

'Nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?', a explicat Ciprian Marica.

Ciprian MaricaCiprian Marica

Foto: arhiva VIVA!, Libertatea, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton