Transformare radicală de look. Oana Zăvoranu, blondă și tunsă scurt: ”Cât de mult te poate schimba...”

 Stamen Diana
.

Oana Zăvoranu a luat prin surprindere pe toată lumea cu noua schimbare de look. Nu ți-ai fi imaginat-o niciodată pe Oana Zăvoranu blondă și tunsă scurt, însă noi avem imaginile cu transformarea radicală.

Când vine vorba de vreun proiect în care este implicată, Oana Zăvoranu dă dovadă de profesionalism și duce la bun sfârșit toate sarcinile pe care le are. Vedeta joacă acum în cel mai nou serial românesc de la Antena 1, Sacrificiul, unde a fost nevoită să își schimbe look-ul.

Blondă și cu părul scurt nu ți-ai fi imaginat-o niciodată pe Oana Zăvoranu, nu?! Ei bine, schimbarea a avut loc. Actrița a apelat la o perucă și părea a fi o cu totul altă persoană.

'Cât de mult te poate schimba o perucă, o tunsoare și o culoare de păr! Niciodată nu m-aș face așa decât pentru lucruri importante, cum se întâmplă azi la filmarile serialului Sacrificiul', a scris Oana Zăvoranu pe una dintre rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu n-a mai jucat în filme de 15 ani

E greu de crezut că peste Oana Zăvoranu au trecut 15 ani de când a jucat în serialul Numai iubirea, deoarece e aproape neschimbată.

„Din dragoste sau cu inima putem să facem alegeri foarte greșite-n viață… Oh, Doamne, nu-mi place, că mă-ntorc în trecut! Dacă vorbim despre alegeri greșite, cu siguranță că ele sunt undeva în trecut. A fost cea mai proastă alegere pe care am făcut-o în viața mea să renunț pentru un fost soț la actorie. Pentru că mi s-au dat niște argumente la momentul ăla extrem de puerile, pe care eu le-am înghițit, fiind dragoste la mijloc – ce spuneam că nu e bine! – și am renunțat la actorie din cauza geloziei de acasă. A fost cea mai proastă alegere!

Acum îmi vine să-mi dau cu pumnii-n cap. Dar suntem suma lucrurilor pe care le-am făcut… Probabil că nu eram acum aici dacă nu făceam lucrurile alea. Ideea este că a fost o greșeală și Dumnezeu m-a compensat acum cu un bărbat extraordinar, cu un soț pe care îl pui la inimă', a declarat Oana.

FOTO: Instagram

Oana ZăvoranuOana Zăvoranu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton