Conflict deschis între Călin Geambașu și mama copilului său: "Au fost şi agresiuni din partea lui!"

 Oana Pantazi
.

Deși până mai deunăzi păreau familia perfectă, iată că recent au ieșit la iveală detalii noi despre relația dintre Călin Geambașu și mama copilului său. Angelica Cadar a mărturisit că viața lor de cuplu a fost mai mult decât problematică…

Tocmai când se părea că se calmaseră apele și Călin Geambașu nu mai ieșise de mult la rampă cu acuzații împotriva tatălui său, iată că, recent, artistul a postat iar un text virulent, de data aceasta nu numai împotriva lui Petre Geambașu , ci și a fostei sale partenere, Angelica Cadar, mama fiului său, pe care i-a acuzat că nu le pasă de copil:

„Nici renumitul maestru Petre Geambașu, un bunic model Narcisist, nu i-a adus prea-iubitului nepoțel vreo radieră sau vreun pix, cu toate că pe pagina lui de Facebook ne transmite mari felicitări și lacrimi virtuale, pentru a impresiona oamenii buni la inimă, abuzând de deruta deliberată. Păi, ce facem, „maestre', te-a lovit Alzheimer-ul?

Nu mai știi unde e şcoala nepotului sau e prea departe că locuiești doar la o stradă distanță de noi?! Mielule Parșiv… Cred că dacă își vede nepotul nici nu și-l mai recunoaște; luna asta se împlinesc 2 ANI de când nici măcar la telefon nu l-a sunat pe copil”, a scris Călin pe Facebook, neuitând să o atace și pe fosta lui logodnică.

„DaviN a pornit și în clasa a IV-a fără vreo îmbrățișare din partea mămicii lui, frumoasa Angelica Cadar, care își continuă terapiile în tratarea psihicului uman, locuind alături de mama ei sectantă în casa unei prietene plecată în străinătate'.

„Nu eram o familie fericită, dar eram o familie”

Invitată în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, mama copilului lui Călin Geambașu a povestit niște detalii neștiute până acum, explicând că ea și fostul ei logodnic au avut o înțelegere potrivit căreia trebuiau să pozeze în cuplul perfect și să fie o familie pentru fiul lor, Davin, cel puțin până ce acesta împlinea 14 ani.  din păcate, aranjamentul propus de artist a fost peste puterile logodnicei sale, care, în cele din urmă, a părăsit casa lui Călin și, din păcate, și pe fiul lor, nereușind să mai reziste într-o relație toxică.

„Au fost atât de multe certuri, încât am ajuns la epuizare. Noi am avut o relaţie ca o familie. Nu eram o familie fericită, dar eram o familie. Atât timp cât eu locuiam în casa lui cu copilul şi făceam mâncare, plecam în concedii împreună… În această abordare au apărut foarte multe presiuni şi discuţii. Călin a propus să stăm aşa până copilul face 14 ani. Totul este calculat. De când ne-am cunoscut, mi-a prezentat un plan, ca şi cum ar fi un fel de vacanţă veşnică în Tenerife. Era ideea să fie tot timpul soare, veselie…”, a  relatat Angelica Cadar la „Xtra Night Show”.

„Nu e o bătaie aşa cum vedem în filme”

De fapt, totul în viața lor era planificat de Călin, fosta lui logodnică povestind chiar că atât ea, cât și Petre Geambașu au primit de la acesta un chestionar pe care trebuiau să-l predea completat și semnat! Ulterior, Angelica a fost și agresată fizic, iar ceea ce a povestit despre relația ei cu Călin este absolut halucinant…

„El a făcut chestionarul. Şi tatăl lui a primit acest chestionar. Eu şi tatăl lui am fost mereu puşi într-o socoteală. Avea pretenţii ca noi să facem lucruri aşa cum spune el. Tatăl lui nu a mai apucat să-i dea chestionarul semnat pentru că a început conflictul. Dacă încercam să ripostez, presiunile erau şi mai mari. Nu e o bătaie aşa cum vedem în filme, dar agresiuni au fost. Nu am fost agresată de la început, la început am crezut că vom învăţa împreună ce înseamnă iubirea. Eu sunt înregistrată de el din anul 2008”, a mai spus fosta logodnică a lui Călin Geambașu la „Xtra Night Show”.

Foto: Instagram, Facebook

Călin Geambașu și fiul său, DavinCălin Geambașu și fiul său, Davin

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton