Un puseu de curaj! Cum arată Iulia Albu fără machiaj la 40 de ani. Fanii au fost uluiți

 Oana Popoiag
.
Iulia Albu InstagramIulia Albu Instagram

La aproape 40 de ani, Iulia Albu nu trădează imperfecțiuni. Dar dacă până acum am fi putut pune pe seama machiajului chipul fără riduri și depigmentări, fotografia postată de vedetă pe Instagram este extrem de relevantă. Domnița de Alba s-a pozat fără pic de machiaj, iar fanii au fost uluiți.

Cunoscută pentru excentricitățile sale, Iulia Albu poartă de multe ori machiaje dramatice, încărcate, în spatele cărora nu ghicești ce se ascunde.

Domnița de Alba a dat dovadă de un gest de curaj, postând pe pagina sa de Instagram o fotografia în care apare fără pic de machiaj. Spectaculos este că, la cei 38 de ani ai săi, vedeta are un chip fără cusur, luminos, lipsit de pete pigmentare și de riduri evidente. Se pare că aceasta a avut mare grijă de tenul ei de-a lungul timpului, apelând la diverse tratamente, mai ales că, așa cum singură a recunoscut, în adolescență a avut probleme serioase cu acneea.

'Buna. Sunt Iulia. Si astăzi nu port machiaj. Tu de ce nu ai face-o?', aceasta a fost provocarea lansată de Iulia Albu în momentul în care a făcut publică fotografia. Dacă în general se găsesc destul urmăritori care să critice chipul unei vedete ce are curajul să se arate fără farduri, în cazul IUliei Albu majoritatea reacțiilor au fost admirative, fanii ajungând la părerea unanimă că Domnița de Alba arată fabulos fără machiaj.

Iulia Albu a avut acnee în copilărie și era ironizată de colegii de clasă

Îți spune fără ezitare dacă ești wow sau bau, n-are parti pris-uri și nu se dă în lături de la critici acide atunci când vedetele autohtone fac gafe vestimentare. Este mereu sigură pe ea, și are și de ce – talentul nativ într-ale modei este dublat de studii de specialitate -, dar în copilărie Iulia Albu nu a fost tocmai sufletul petrecerii, cum se spune, ci a avut parte de destul bullying din cauza aspectului fizic, după cum a povestit recent într-un interviu pentru perfecte.ro.

Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa! În copilărie, de fapt din grădiniță până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, bullied’ și nu îmi e rușine să o spun. Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar și un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate', s-a confesat Iulia Albu.

Foto: Instagram

Citește și:

Toată lumea o știe pe Cleopatra Stratan, dar nimeni nu i-a văzut mama. Motivul pentru care Rodica Stratan nu apare niciodată în public

Cum arată Mr. Bean la 64 de ani. Actorul Rowan Atkinson are părul alb şi este total schimbat!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton