Totul despre ținutele pe care Adelina Pestrițu le-a purtat la cele mai importante evenimente din viața ei. Vedeta a iscat controverse!

 Oana Popoiag
.
Adelina PestrițuAdelina Pestrițu

În ultima jumătate de an, Adelina Pestrițu a ținut-o numai într-o petrecere. Mai întâi a organizat petrecerea de botez a micuței Zeny, apoi ziua ei de naștere, iar acum, iată, a spus 'da' în fața ofițerului Stării Civile. Însă toate ținutele alese de Adelina pentru cele mai importante momente din viața ei au iscat controverse și au fost intens criticate!

Din noiembrie anul trecut, viața Adelinei Pestrițu este o succesiuni de petreceri, iar asta pentru că în ultima jumătate de an au avut loc cele mai improtante evenimente din viața ei. Desigur, toată lumea a fost cu ochii pe ținutele alese de vedetă. Pe cât de reușite au fost petrecerile, pe atât de criticate au fost outfiturile pe care Adelina le-a ales atât la botezul micuței Zenaida, cât și la ziua de naștere și acum, iată, la cununia civilă.

Adelina Pestrițu, despre rochiile sale controversate

Pentru botezul fetiței sale și a lui Virgil Șteblea, Adelina a schimbat două ținute, dintre care cea purtată la biserică a iscat controverse, fiind considerată nepotrivită. Bruneta a optat pentru un costum alb M. Marquise, accesorizat cu o pălărie amplă.

'Am optat pentru o ținută cu pantalon și pălărie, pentru că din câte știu femeile trebuie să aibă capul acoperit în biserică. Și bărbații capul descoperit, dacă nu greșesc. Plus că mie îmi plac pălăriile. Aș purta oricând și la orice ținută. Mi se pare un accesoriu extrem de elegant. Cred eu că a fost o ținută așa cum mi-am dorit. Totul a fost foarte controversat, inclusiv ținuta. Mă așteptam la reacții pro și contra. Nu trebuie să mă placă toată lumea. (…) Oamenii au gusturi diferite. Nu poți să comentezi gusturile unui om', a explicat Adelina ulterior la Interviurile VIVA!.

La petrecerea pe care a organizat-o cu ocazia zilei sale de naștere în februarie, Adelina a purtat o rochie provocatoare, alba, mulată și cu o despicătură amplă. Nu a fost foarte comodă cu siguranță, mai ales că vedeta a avut 200 de invitați, dar a întors cu siguranță toate privirile.

Adelina nu a renunțat la ținutele sexy nici la cununia civilă cu Virgil Șteblea, alegând de data aceasta o rochie cu un decolteu provocator, extrem de scurtă. Mai mult ca sigur, rochia pe care brunet o va purta la nunta ce va alea lco la finalul acestei luni va fi la fel de provocatoare și va stârni păreri pro și contra.

Foto: arhiva personală a vedetei, Instagram

Citește și:

Bianca Drăgușanu, vacanță de 5 stele alături de Alex Bodi, în Croația. Cum își răsfață milionarul iubita

Amalia Năstase planifică împreună cu familia o vacanță departe de România. Unde le duce pe fiicele lui Ilie Năstase – EXCLUSIV

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton