Cum arată Simona Gherghe, la două luni după ce a născut a doua oară. S-a îmbrăcat în roz şi fanii au copleşit-o cu inimioare!

 Dumba Gabriela
.

La două luni de când a născut, Simona Gherghe şi-a recăpătat silueta dinainte de sarcină şi fanii au copleşit-o cu inimoare pe Instagram, imediat ce vedeta TV a postat o fotografie în care apare îmbrăcată în rochie roz, de mâna soţului ei, Răzvan Săndulescu.

Simona GhergheSimona Gherghe

„Mama, tata și șoricica Lala au fugit de-acasă :))', a scris Simona Gherghe pe Instagram, alături de cele două imagini în care apare alături de soțul ei.

La 41 de ani, Simona Gherghe a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a născut, pe 9 mai, un băieţel, care a fost numit Vlad Ioan.

Simona Gherghe s-a cununat religios în vara anului 2018 cu partenerul ei, consultantul politic Răzvan Săndulescu (43 de ani), alături de care mai are o fetiţă, Ana Georgia, în vârstă de doi ani.

Simona recunoaște că viața cu doi copii nu este deloc ușoară, însă se gândește și la al treilea.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton