Bianca Drăgușanu, vacanță de 5 stele alături de Alex Bodi, în Croația. Cum își răsfață milionarul iubita

 Oana Pantazi
.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt din nou împreună, iar relația lor pare să meargă de data aceasta… Recent, milionarul și-a dus iubita într-o vacanță de 5 stele în Croația, iar relația lor pare mai sudată ca niciodată.

De când s-au împăcat, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi preferă să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii. Numai ce s-au întors dintr-o vacanță de lux din Singapore, omul de afaceri și-a luat iubita și au evadat împreună spre o destinație mai apropiată, Croația, dar într-un loc la fel de luxos.

Bianca Drăgușanu, răsfăț total

Cei doi au furnizat turiștilor imagini incendiare de pe o plajă exclusivistă din Croația, unde s-au îmbrățișat și s-au sărutat tandru în văzul tuturor, iar Bianca, evident, a făcut furori cu trupul ei de fotomodel. De altfel, omul de afaceri își răsfață iubita de dimineața până seara, părând mai apropiați ca niciodată. În timp ce ziua fac băi de soare pe malul mării sau pe marginea piscinei, în resortul de 5 stele, serile sunt rezervate tot ieșirilor în doi, de data aceasta în restaurante de lux, plimbărilor pe faleză sau vizitării superbului oraș Split.

Bianca Drăgușanu, se pare, de data aceasta și-a satisfăcut aproape toate poftele culinare, cel puțin după numărul mare de Insta story-uri postate în care apar dulciuri. Cu siguranță însă, după cum arată, blondina s-a oprit cu siguranță la timp…

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton