Anca Serea a făcut ultima ecografie înainte de a naște. Ce i-a spus doctorul: ”Emoții mari”

 Stamen Diana
.

A mai rămas foarte puțin timp până când Anca Serea va deveni mămică pentru a șasea oară. Vedeta a mers să facă ultima ecografie înainte de a naște, iar doctorul i-a dat numai vești bune.

Anca Serea a mers împreună cu Adrian Sînă la medic, pentru a face ultima ecografie a bebelușului. Doctorul i-a asigurat că totul este în regulă cu fetița lor. Anca Serea așteaptă cu nerăbdare să devină mămică pentru a șasea oară, iar emoțiile sunt foarte mari și de această dată.

'Emoții mari inainte de ultima ecografie a bebelinei mult asteptate! Totul este bine, micuta e in grafic.', a scris Anca Serea pe una dintre rețelele de socializare. 

Cum se menține Anca Serea în formă

Vedeta este mama a cinci copii, iar cel de-al șaselea îl poartă în pântece. Anca Serea ne-a dezvăluit care este secretul siluetei sale și ce nu mănâncă foarte des. În primele luni de sarcină, soția lui adi Sînă a avut câteva probleme cu sarcina, însă acum este foarte bine și ea, dar și fetița din burtică.

'Sunt un om destul de disciplinat. Mănânc trei mese pe zi, mănânc destul de sănătos. Sunt norocoasă că nu-mi plac dulciurile și nu prea mănânc carne. Primele luni de sarcină au fost mai dificile și mai complicate din punct de vedere al sănătății, dar acum sunt bine.', a declarat Anca Serea pentru VIVA!.

FOTO: Facebook

Anca SereaAnca Serea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton