Totul despre nunta lui Brigitte Năstase cu Florin Pastramă. Unde vor pleca în luna de miere | EXCLUSIV

 Stamen Diana
.
Brigittte Năstase și Florin Pastramă au închis gura tuturor celor care spuneau că relația lor este una falsă. Cei doi s-au căsătorit civil pe 27 mai, iar alături de ei au fost cei apropiați. Lucrurile se desfășoară mai repede decât ne-am fi imaginat. Pe data de 7 iulie, Brigitte Năstase și Florin Pastramă vor face nunta, iar noi avem toate detaliile despre marele eveniment.
Fosta soție a lui Ilie Năstase îmbracă rochia de mireasă, după ce deja a renunțat la numele de familie al fostului tenismen. De pe data de 27 mai, Brigitte a devenit Brigitte Pastramă. Vedeta este foarte fericită, pentru că va putea să se căsătorească și religios. Brigitte și-a dorit dintotdeauna un bărbat cu care să facă acest pas important pentru ea, însă soțul ei ar fi trebuit să fie de aceeași religie ca și ea. Soarta i l-a adus în cale pe Florin Pastramă, bărbatul pe care l-a cunoscut în timpul emisiunii Ferma de la ProTV.
Evenimentul va fi unul spectaculos, pentru că la nuntă vor fi peste 400 de invitați. Brigitte Năstase și Florin Pastramă așteaptă cu mare nerăbădare ziua în care se vor căsători religios. Afaceristul a avut mari emoții în care a zis DA în fața ofițerului stării civile.
Rochia de mireasă încă nu a fost aleasă, însă Brigitte Pastramă va purta o singură rochie de mireasă și nu se va schimba. Nunta va fi una în stil american, pe o pajiște, iar întregul eveniment se va desfășura în aer liber. La nunta sa, Brigitte nu dorește să țină cont de tradițiile românești. Cât despre noaptea nunții… nu va există, pentru că Brigitte Năstase și Florin Pastramă au avut 'prima noapte' chiar la Ferma.
Luna de miere va fi într-un loc spectaculos, într-o țară în care mulți și-ar dori să ajungă. Astfel că, după nuntă, Brigitte Năstase și Florin Pastramă își vor face bagajele și vor pleca în Maldive.
'Va fi o nuntă foarte mare, cu peste 400 de invitați, pe pajiște, în stil american, totul în aer liber. Brigitte va avea o singură rochie de mireasă, nu se va schimba de mai multe ori. Una și bună, spune ea. Încă nu s-a hotărât, are câteva variante din care va alege, dar va fi un model clasic. Nu va fi o nuntă cu tradiții românești, Brigitte a spus deja că nu vrea să fie furată. Cât despre invitați, vor participa toți prietenii apropiați. Noaptea nunții nu va exista, pentru ei noaptea nunții a fost în Fermă. Dar luna de miere va fi în Maldive.', a declarat o prietenă de-ale vedetei, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Reacția neașteptată a lui Ilie Năstase a uimit-o pe Brigitte

Fostul tenismen a vrut să declare prea multe despre nunta fostei sale soții și nici nu s-a arătat interesat prea mult de acest subiect. Ilie Năstase chiar a făcut o afirmație care a deranjat-o pe Brigitte, cum că aceasta ar fi trebuit să renunțe mai demult la numele de Năstase. Vedeta nu-l va invita pe fostul ei soț la nuntă, mai ales că Brigitte este extrem de supărată pe Ilie Năstase, după ce a făcut acele declarații.
'Nici nu se pune problema să-l invite pe Ilie Năstase. A rămas înmărmurită când a auzit ce a declarat, după nunta ei. Brigitte este foarte supărată pe el, nu se aștepta să fie atât de răutăcios. Ar trebui să fie bucuros că și-a găsit fericirea. Brigitte i-a urat după nuntă să fie fericit și se aștepta ca și el să facă același lucru.', ne-a mai declarat aceeași sursă.

FOTO: Facebook, captură video

Brigitte Năstase si Florin Pastramă alături de copiii vedeteiBrigitte Năstase si Florin Pastramă alături de copiii vedetei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton