„Jon Snow”, în spital de mai bine de o lună. De ce s-a internat actorul din „Game of Thrones"

 Dumba Gabriela
.

Actorul Kit Harington, celebru pentru rolul „Jon Snow” din „Game of Thrones”, s-a internat într-un spital privat din America, pentru a se trata de stres și de dependența de alcool, imediat după încheierea serialului. Harington se află de peste o lună în clinică şi se pare că de vină pentru starea deplorabilă în care se află acum actorul este chiar finalul „Game of Thrones”.

Jon SnowJon Snow

Starul din „Game of Thrones” a început tratamentul acum câteva săptămâni, potrivit jurnaliştilor de Page Six. Într-un interviu recent, Kit Harington a dezvăluit că a avut foarte multe emoţii după încheierea serialului „Game of Thrones”, la care a lucrat opt sezoane.

„Mi se frânge inima. Iubesc serialul acesta mai mult decât orice. Nu a fost niciodată doar un job pentru mine, este viața mea', a mărturisit actorul într-un documentar HBO despre finalul seriei.

Publicistul lui Kit Harington a confirmat internarea actorului care l-a jucat timp de 8 ani pe Jon Snow. „Kit a luat decizia de a folosi pauza din programul lui ca pe o oportunitate de a petrece timp într-o clinică de wellness pentru a lucra la câteva probleme personale', a declarat publicistul, citat de Daily Mail.

Kit Harington plăteşte 120.000 de dolari pe lună pentru a învața să facă față stresului și emoțiilor negative.

O sursă care susține că are o relație de prietenie cu actorul a spus pentru Post că Harington s-a internat la clinică „predominant pentru stres, extenuare și abuz de alcool'. Potrivit aceleași surse, soția lui Kit Harington, Rose Leslie, este alături de actor. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton