Se mărită sau nu cu Salman Khan? Iulia Vântur vorbește în premieră despre nuntă: “Îmi doresc o familie”

 Stamen Diana
.

Iulia Vântur își trăiește visul! Frumoasa actriță are de 3 ani o carieră împlinită la Bollywood și o relație de vis. Vedeta și-a recunoscut relația cu actorul indian și vorbește deschis despre planurile de viitor.

Diva a reușit să câștige inimile publicului indian, dar mai ales a iubitului. Iulia Vântur a recunoscut că India a schimbat-o și nu se gândește momentan la o căsătorie. Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc', a declarat vedeta, pentru Antena Stars.

În plus, actrița a adăugat că nu mai are deloc încredere într-o căsătorie:  În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu.'

Iulia Vântur visează să fie mămică

Deși o nuntă nu îi face cu ochiul vedetei, aceasta își dorește foarte mult un copil. Iulia Vântur a mărturisit într-un interviu acordat Antena Stars, că acesta este visul ei: Cred că orice femeie își dorește să devină mamă. Este foarte clar că îmi doresc o familie și îmi doresc să se întâmple atunci când Dumnezeu consider că e cel mai bine pentru mine.(…) Cu siguranță, un copil, da, este un dar de la Dumnezeu și dacă Dumnezeu consideră că este bine să ai un copil, atunci îl primesc cu drag'.

FOTO: Dan Borzan, Facebook

Autor: Ileana Dobrotă

Iulia VânturIulia Vântur

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton