Tily Niculae întâmpină probleme înainte de a naște. Maternitatea, blocată din cauza coronavirusului: "Nu avem sigur nici spital, nici medic"

 Cica Cristina
.

Tily Niculae, îndrăgita actriță din „La Bloc' trece prin momente dificile din cauza panedemiei de coronavirus. Maternitatea privată unde intenționa să aducă pe lume al doilea copil este blocată din cauza COVID-19.

Tily-Niculae-1Tily-Niculae-1

Vedeta în vârstă de 34 de ani ar fi trebuit să nască prin cezariană cu doctorul care i-a supravegheat sarcina. Săptămâna trecută era optimistă și spera că totul va merge conform planului: „Voi naște la clinica unde lucrează doctorul meu, dar nu doresc să spun la ce spital. Copiii nu au nevoie de foarte multe lucruri. Am învățat asta de la sarcina cu Sofia (8 ani, primul ei copil – n.r.), când am cumpărat toate prostiile și a fost exemplul cel mai prost când a venit vorba despre cosumerismul excesiv', ne-a declarat Tily Niculae pentru click.ro.

Planurile i-au fost date peste cap de noul coronavirus, din pricina căruia s-au închis mai multe spitale, printre care și maternitatea privată unde ar fi trebuit să nască.

Citește și: Tily Niculae, pe ultima sută de metri cu sarcina.Ce greutăți întâmpină și câte kg a luat: 'Insomniile au fost horror, bebelușul mă apăsa pe diafragmă' / Exclusiv

Tily Niculae: „Aș putea spune că sunt în pom”

Tily Niculae se arată îngrijorată de sitația acuală din lume, însă încearcă să își mențină calmul, de dragul micuților săi.

„Sofia vrea să descopere vaccinul pentru COVID-19, iar eu NU clachez. Între timp, eu trec de la plâns, la ras. M-a emoționat maxim un mesaj. De ieri și până azi nu am dormit. Am simțit într-un fel că lucrurile o iau razna. Pentru că oricât aș «urla» aici, nu am cum să opresc INCONȘTIENȚA unora. O gravidă a blocat și închis sistemul MEDLIFE. Nu vă zic când urma să nasc, că îmi cade părul din cap. Ca mine, alte mame. Ca noi, alți părinți, frați, surori-cadrele medicale. Care au fost expuse cu bună știință. Nu am cum și nu voi uita vocea medicului de azi de dimineață. Aș putea spune că sunt în pom. Dar eu zic – încă rămân în echilibru. Pentru că, în acest moment, doar această opțiune o AM!: #RĂDUCU, SĂ ȘTII CĂ SUNTEM BINE! Ascultă de mami că E BINE! Nu avem sigur nici spital, nici medic. Dar tu ține-te bine de mine că ești în siguranță!', a scris ea pe rețelele de socializare.

Citește și: Tily Niculae, declarații neașteptate înainte de a deveni mamă pentru a doua oară.„Am plâns de nervi'

Tily Niculae are o fetiță și urmează să aducă pe lume un băiețel.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Tily Niculae are probleme de sănătate, cu doar câteva săptămâni înainte de a naște.„M-au terminat. Plâng și am o față tristă'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton