Teodora Becali nu-și mai poate ascunde burtica de gravidă. Gigi Becali va fi bunic pentru prima dată: ”Mi-au zis: «Tată, o să ai un nepot!»”

 Stamen Diana
.

Au apărut primele imagini cu Teodora Becali gravidă. Latifundiarul din Pipera va deveni bunic pentru prima dată, iar vestea a fost motiv de bucurie în familia lor.

În urmă cu câteva luni, la scurt timp după nuntă, a apărut informația că fiica lui Gigi Becali este însărcinată, însă soțul ei a infirmat zvonurile. Se pare că Mihai Mincu a preferat să țină secret faptul că va deveni tătic pentru prima dată.

Cel mai probabil viitorii părinți au vrut să se asigure că sarcina va decurge cum trebuie. Teodora Becali este gravidă în cel de-al doilea trimestru și în doar câteva luni își va putea strânge bebelușul la piept.

Teodora Becali a fost suprinsă pe stradă, în plină pandemie de coronavirus, însă a luat toate măsurile de protecție. Viitoarea mămică purta mănuși și mască.

Fiica latifundiarului din Pipera nu-și mai poate ascunde burtica de gravidă nici cu ajutorul hainelor largi. Vezi aici primele imagini cu Teodora Becali gravidă.

Recent, Gigi Becali a dezvăluit ce reacție a avut atunci când a aflat că va deveni bunic pentru prima dată.

M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: «Tată, o să ai un nepot!» Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!', a declarat Gigi Becali în urmă cu ceva timp.

Citește și: Gigi Becali continuă lupta împotriva coronaviruslui! A cumpărat 120.000 de pastile pentru Spitalul Matei Balș, medicament considerat „antidotul pentru COVID-19”

FOTO: Facebook

Ginerele-lui-Gigi-Becali-2Ginerele-lui-Gigi-Becali-2
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton