Cum arată fratele lui Speak de la Asia Express. Locuiește în Statele Unite și seamănă izbitor cu artistul

 Cica Cristina
.

Pe Speak îl știe toată lumea încă de dinainte de a participa la Asia Express alături de Ștefania, viitoarea lui soție. Puțini sunt cei care îl știu, însă, pe fratele artistului, care locuiește în America.

Frate-Speak-1Frate-Speak-1

Speak este un artist cunoscut în România, grație talentului său. Este mereu în lumina reflectoarelor, cu atât mai mult în ultima perioadă, de când participă la Asia Express. A făcut show total alături de partenera lui, Ștefania, apogeul fiind atins în momentul în care și-a făcut curaj să o ceară în căsătorie. Mulți fani sunt în extaz deja, acum, că au ajuns în finală.

Citește și: Cum arată mama Ștefaniei de la Asia Express.Viitoarea soacră a lui Speak nu își arată deloc vârsta, Libelula îi seamănă perfect

Puțini știu însă că Speak mai are un frate, care se ferește de celebritate, după cum chiar artistul a spus în penultima ediție Asia Express, când i-a transmis un mesaj.

La proba lampioanelor, când au avut de scris mesaje pentru familie, Speak i-a reamintit fratelui său cât de mult îl iubește și a recunoscut că acesta i-a fost model toată copilăria.

Citește și: Speak a făcut primele declarații despre nunta cu Ștefania.Când va avea loc evenimentul. „E ca și luată'

Mircea Sprianu este fratele mai mare al lui Speak, între cei doi fiind o diferență de patru ani. S-a mutat în urmă cu multă vreme în Statele Unite, se ferește de lumea mondenă și nu se prezintă niciodată ca fiind fratele lui Speak. Cei doi frați au o relație extrem de apropiată, în ciuda distanței care îi desparte.

Precum se poate observa și în imagini, cei doi seamănă izbitor, câteodată fiind greu de realizat cine-i cine.

Sursa foto: Facebook, Libertatea

Citește și: Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, la Asia Express.Bruneta a avut o reacție savuroasă: „Nu, nu… nu cred!'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton