Promisiunea pe care Alex Bodi i-a făcut-o Biancăi Drăgușanu după împăcare: "Ce e normal pentru lume, e plictisitor pentru noi. Suntem împreună de un an jumătate, dar nu..."

 Cica Cristina
.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu sunt mai îndrăgostiți ca oricând! Relația celor doi s-a schimbat extrem de mult, susțin că sunt mai liniștiți și își fac planuri de nuntă.

Bianca-Dragusanu-Alex-Bodi-1Bianca-Dragusanu-Alex-Bodi-1

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au uitat de certuri și scandaluri. Da, au divorțat, s-au făcut dezvăluiri legate de chiar și de încercare de sinucidere, fostul soț a acuzat-o pe Bianca de faptul că nu ar avea grijă de fetița ei.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat după divorț.Vedeta a făcut primele declarații: 'Urmează să mă ceară din nou în căsătorie'

De asemenea, Alex Bodi a recunoscut că bătut-o. Pe scurt și-au spălat rufele murdare în public, însă acum pare că totul a prins nuanțe de roz în viața lor și parcă nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat în viața lor. O poveste demnă de telenovele, care nu este nici pe departe aproape de final. Dimpotrivă. Cei doi susțin că au ajuns într-un nou punct al relației.

Bianca Drăgușanu: „Trei săptămâni au trecut de când suntem bine”

„Trei săptămâni au trecut de când suntem bine. Nu suntem chiar atât de zvăpăiați precum pare. Nu suntem chiar atât de agitați. (…) Am ajuns într-un moment în care linistea a devenit o prioritate pentru noi pentru că am fost o vreme, mult prea agitați. Și unul împotriva celuilalt și atunci am avut nevoie de o recuparare a timpului pierdut și să ne redescoperit. Suntem împreună de un an jumătate, dar nu mi-a gătit niciodată până acum. Și a fost foarte…altfel.', a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Citește și: Alex Bodi, mesaj ironic din vila luxoasă din Mediaș:”Acum că sunteți la mami și tati acasă, nu mai postați nimic, ca se vede urât soba de teracotă pe fundal!”

Asta nu este tot. Odată cu această împăcare Alex Bodi i-a făcut și o promisiune blondinei, și anume că va avea parte de o nuntă ca în povești.

„Mie mi-a promis o nuntă ca în povești. Vom avea cea mai frumoasă nuntă, dar nu din țară, ci din lume. Noi suntem altfel', a mai precizat Bianca, potrivit spynews.ro.

Alex Bodi confirmă că lucrurile s-au liniștit între ei în această perioadă.

„La noi ce e normal pentru lume, e plictisitor pentru noi și invers. Liniște, fiecare știe ce are de făcut și ce își dorește', a declarat el la același post.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Adio, dar rămân cu tine!Alex Bodi, declarație surprinzătoare pentru Bianca Drăgușanu!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton