Teo Trandafir a împlinit 52 de ani și are aproape trei decenii de carieră: ”Ziua de naștere nu mai este cine știe ce amuzament”

 Stamen Diana
.

Teo Trandafir reușește să transmită emoție pură, dincolo de micul ecran, acesta fiind, cu siguranță, succesul ei în televiziune chiar și după trei decenii de carieră. Camera o iubește pe Teo, iar Teo iubește camera. Dar… cum este ea, cu adevărat, dincolo de micul ecran? O femeie căreia viața i-a oferit multe surprize plăcute, dar și foarte multe încercări crâncene, pe care nu le va uita niciodată și care au transformat-o în omul puternic și încrezător de astăzi. O femeie al cărei univers se învârte în jurul fetiței sale – Maia, ajunsă acum la vârsta adolescenței.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Te vedem de luni până vineri la „Teo Show și reușești să ne surprinzi la fiecare apariție. Care este secretul pentru a transmite întotdeauna numai bună dispoziție, chiar și după aproape trei decenii de carieră?

Consider că nimeni nu este interesat de câți ani faci o meserie, este important să îți dorești să o faci la fel de bine în fiecare zi. Ceea ce nu este posibil zilnic, uneori iese perfect, alteori nu. Este ca secretul unui chef, pentru care farmecul unui preparat nu constă să îi iasă bun și același, ci să iasă de fiecare dată minunat.

Citește și: VIVA! de Iunie. Andreea Bălan, pictorial exclusiv alături de cele două fetițe.Vedeta a povestit totul despre divorțul de George Burcea și despre cum e să fii mamă singură, la 35 de ani! EXCLUSIV

Ce se întâmplă acum în viața ta și cum gestionezi toate schimbările care au venit la pachet cu pandemia de coronavirus?

În viața mea nu s-au întâmplat mari schimbări. Învârtindu-mă în jurul vârstei de 50 de ani, nu sunt genul care să tânjească după o seară la club. Și înainte de pandemie ieșeam la cumpărături o singură dată pe săptămână, mergeam la muncă de luni până vineri, veneam acasă la Maia și petreceam și înainte foarte mult timp împreună. Singura deosebire este că acum copilul nu mai pleacă la școală, ci face școală online de acasă. În afară de inconvenientul completării celebrei declarații, nu a fost o mare diferență

Pe 2 iunie este ziua ta de naștere. Ce planuri ai anul acesta? Alături de cine vei petrece această zi specială?

De la o vârstă încolo, ziua de naștere nu mai este cine știe ce amuzament… Nu am un plan anume. Voi vedea ce se va întâmpla. Dar sigur Maia va fi unul dintre invitații principali! (zâmbește)

Teo-Trandafir-2Teo-Trandafir-2

Citește și: Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir. Are 16 ani și este o adolescentă foarte frumoasă!

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton