Momente grele pentru milionarul Cornel Tăbăcaru, în Costa Rica. Fiica sa cea mare s-a îmbolnăvit de coronavirus!

 Oana Pantazi
.

Recent, omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a trecut prin momente grele, fiica sa cea mare, Catinca, fiind depistată cu coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Aflat în Costa Rica, unde locuiește șase luni pe an, omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a trecut printr-o perioadă extrem de grea, în urmă cu o lună fiica sa cea mare Catinca (37) îmbolnăvindu-se de cornonavirus. Omul de afaceri nu a dat prea multe detalii despre momentele grele prin care a trecut fiica lui, însă a menționat, pentru click.ro, doar că „Este bine acum, s-a vindecat”.

După ce și-a măritat fiica, și-a înmormântat mama…

Anul trecut a fost plin de emoții amestecate pentru Cornel Tăbăcaru, care, la scurt timp după ce și-a măritat fiica cea mare, a trecut printr-o perioadă extrem de grea… Imediat după ce a asistat la cununia civilă a fiicei sale, omul de afaceri a aflat că starea de sănătate a mamei sale s-a depreciat considerabil, așa că a luat avionul de urgență, însoțit de fiica lui cea mare, și s-a îndreptat spre România.

Citește și: Andra, confesiuni neașteptate despre viața de familie, după 12 ani de căsnicie: „Cătălin a devenit mai răbdător, mai atent!” Perioada de izolare a fost ca o lună de miere, pentru ei!

Din păcate, nu a mai prins-o însă în viață, așa că, după imensa bucurie de a-și vedea fata căsătorită, a avut parte de tristețe și lacrimi când a ajuns la Buzău, unde a organizat înmormântarea mamei sale.

toata-familia-2toata-familia-2

O familie de succes

Catinca, fiica cea mare a antreprenorului cu business-uri și domiciliu pe trei continente, este proprietara unei galerii de artă contemporană la New York (Catinca Tăbăcaru Gallery) și se ocupă, totodată, de Catinca Tăbăcaru Collective, o organizație non-profit ce activează în multe zone defavorizate din Africa.

La bază, fiica cea mare a lui Cornel Tăbăcaru este avocat, a absolvit Facultatea de Științe Politice la Berkeley, California și Facultatea de Drept a Duke University (Carolina de Nord). S-a numărat printre avocații desemnați de ONU să judece genocidul din 1994 din Rwanda.

Citește și: Smiley, primul interviu despre Gina Pistol, după patru ani de relație: „Ea mă încurajează să fac cum mă simt eu bine și cum am confort, așa că nu e nicio presiune din partea ei” / EXCLUSIV

Mezina familiei Tăbăcaru, Ștefana (30), locuiește la Londra. Fostă jurnalistă de modă, a lucrat pentru revista „Vogue', alături de celebrul creator de modă Jimmy Choo și s-a lansat ca designer, cu prima colecție de costume de baie. Acum doi ani, ea a lansat linia de costume de baie „Tăbăcaru Swim', iar recent, în contextul pandemiei de coronavirus, a vândut costume de baie asortate la măști de protecție.

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru este unul dintre cei mai bogaţi români, având o avere estimată la 60 de milioane de euro. E cunoscut și ca „milionarul TEC' datorită afacerilor cu faimoasele sucuri pe care le-a comercializat în anii 90.

Foto: Libertatea


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton