Reacția actorului Florin Zamfirescu, după ce s-a anunțat că a murit: "În felul acesta aflu și eu cum reacționează prietenii..."

 Dumba Gabriela
.

Glumele macabre legate de moartea unor personalități s-au tot făcut, de-a lungul timpului, însă actorul Florin Zamfirescu a trăit de data aceasta pe pielea lui cum este să citești anunțul morții tale pe Facebook. Simțul umorului, însă, îl ajută să răspundă cu o glumă la asemenea situație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Prieteni. Va mulțumesc pentru anunțul ca am murit',  a postat Florin Zamfirescu pe Facebook.

Actorul a împlinit 71 de ani pe 12 aprilie și anunțul macabru i-a smuls, din fericire, un zâmbet și o replică haioasă, primită cu bucurie de prietenii și fanii săi de pe rețelele de socializare.

„În felul acesta aflu și eu cum reacționează prietenii… Vă rog să stați liniștiți – când va fi sa fie vă anunt personal și fără dubii, dar până atunci nu mai puneți botul…', a mai scris Florin Zamfirescu.

„Și eu ce fac cu coroana asta?”

„Doamne ferește!!!Așa mort cum ești, primești imbrățișări? Cu drag și respect… Se zice că ți-a murit moartea… Cică-s „bancuri pandemice”… ignorați-le!… Dumnezeu, să vă dea sănătate multă, să vă realizați planurile pentru „a doua tinerețe”, au reacționat amicii lui Zamfirescu.

„Si eu ce fac cu coroana asta? Până te hotarasti tu se ofilesc florile', a glumit un prieten apropiat al actorului.

„Gigi, păstrează-o pentru tine..', a răspuns Florin Zmfirescu. Multă sănătate, maestre. Oricum nu e prima dată când muriți', a scris un alt prieten al actorului.

408437_2676440362281_97450071_n408437_2676440362281_97450071_n

A fost căsătorit cu actrița Cătălina Mustață

Cătălina Mustață și Florin Zamfirescu au fost căsătoriți timp de 21 de ani, el fiind fostul său profesor din facultate. Au divorțat în 2012, însă au rămas într-o relație de prietenie și respect reciproc.

În 2016, Cătălina s-a recăsătorit, iar Florin Zamfirescu nu poate decât să se bucure pentru fericirea fostei soții.

„Chiar era şi păcat să rămână necăsătorită. Dacă s-a măritat chiar cu fostul diriginte, cu atât mai frumos, pentru că el mi s-a părut un om de ispravă”, a declarat atunci Zamfirescu. 

foto: Facebook – Florin Zamfirescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton