Ioana Simion nu îl abandonează pe Ilie Năstase după divorț: "Voi avea grijă de el, chiar dacă nu vom mai alcătui un cuplu. Îl respect"

 Cica Cristina
.

Ioana Simion susține că nu îl abandonează definitiv pe fostul tenismen după divorț, ci va continua să aibă grijă de el, precizând că îi poartă în continuare respect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ioana Simion este hotărâtă să divorțeze, iar în această privință nu se pune problema de a face vreun pas înapoi. Totuși, bruneta nu-l va părăsi de tot pe fostul tenismen, căci îl va ajuta să meargă la cumpărături sau unde va mai avea nevoie să ajungă cu mașina. Încă îi poartă respect, în ciuda problemelor dintre ei.

Citește și: Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, a depus actele de divorț:”A crezut că glumesc, nici acum nu crede”. Marele campion refuză, însă, să semneze

„În continuare, voi avea grijă de Ilie, chiar dacă nu vom mai alcătui un cuplu. Îl respect, în ciuda divergențelor dintre noi. Trebuie să fim umani”, a spus Ioana pentru Click!

Ilie Năstase nu vrea, însă, să se despartă de cea de-a cincea soție. Refuză să semneze și încă nu este convins că Ioana va face pasul cel mare. Totuși, bruneta a depus deja actele de divorț și și-a făcut planuri ca după separare să deschidă o clinică medicală.

Citește și: Ioana Simion, despre relația cu Ilie Năstase:”Îl duc unde are nevoie. Atât”. Ce planuri are după divorț

Ioana Simion: „I-am dat timp să se schimbe”

Comportamentul fostului tenismen, certurile, reproșurile și jignirile au determinat-o pe soția sa să își dorească despărțirea, cu toate că i-ar fi acordat suficient timp ca să se schimbe, lucru care nu s-a întâmplat.

„Facem procedura la tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorțez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic”, a mai spus ea.

Ioana-și-Ilie-Năstase-7Ioana-și-Ilie-Năstase-7

Citește și: Ioana vrea divorț, iar Ilie Năstase speră la împăcare. Soția fostului tenismen, primele declarații despre despărțire:'Am stat de vorbă o oră cu pereții'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton