Teo Trandafir și Dorian Popa, implicați în accidente rutiere în aceeași zi! Care este starea lor acum

 Oana Pantazi
.

Ieri, Dorian Popa nu a avut o zi tocmai fastă, artistul fiind implicat într-un accident rutier, pe DN1, cu un microbuz. Iată ce a declarat artistul, vinovat de producerea incidentului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe 21 mai, Dorian Popa a fost protagonistul unui incident neplăcut, care ar fi putut să-l coste viața… La scurt timp după ce a ieșit din București, pe DN1, artistul a intrat în coliziune cu un microbuz, din cauza neatenției la volan.

Astăzi, m-am purtat exact precum un începător

Din cauză că nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, mașina lui Dorian a intrat în coliziune cu un microbiuz, ambele mașini fiind avariate, dar, din fericire, nu s-au înregistrat victime. Artistul și-a recunoscut vina într-o fimare realizată chiar la locul accidentului.

Hâtz, Johnele, hâtz! Fender, bender… Astăzi, m-am purtat exact precum un începător când am schimbat banda. Nu știu ce au văzut ochii mei, că era punctul mort, că erau ochii mei în altă parte… dar, am lovit mașineta și… Ce credeți? Oglinda a avut de suferit. Însă, e bine că nu este decât corpul ei, căpăcelul ei este bun', a mărturisit Dorian într-o postare pe InstaStory.

Teo Trandafir, accident în drum spre casă!

Se pare că ieri astrele nu s-au aliniat prea bine, deoarece și Teo Trandafir a fost implicată într-un accident rutier, în timp ce se întorcea de la Kanal D! Din fericire, vedeta nu a avut de suferit de pe urma coliziunii, doar mașina a fost avariată. De asemenea, șoferul mașinii unde se afla Teo (deși are carnet, vedeta nu conduce) nu a avut de suferit de pe urma accidentului, cei doi alegându-se doar cu o sperietură. conform huff.ro, care citează surse din cadrul Poliției, vinovat de accident a fost șoferul celeilalte mașini.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry au aniversat 2 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit momentul: „S-au asigurat că nimeni nu îi va suna”

dorian1-1dorian1-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton