Ce șanse de supraviețuire are mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, la două săptămâni de când a căzut pe scări

 Oana Popoiag
.

Viața mezzosopranei Maria Macsim Nicoară atârnă de un fir de ață. Sunt două săptămâni de când artista a ajuns de urgență la spital, după ce a fost găsită în stare de înconștiență, iar starei ei de sănătate nu dă semne de îmbunătățire. Medicii au tras, însă, câteva concluzii legat de evoluția stării acesteia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În timp ce restul țării se luptă cu pericolul reprezentat de noul coronavirus, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară duce o altă luptă pe viață și pe moarte. După ce în urmă cu două săptămâni a fost găsită înconștientă în casă de soțul ei, artista este în continuare în comă la Spitalul de Neurochirugie din Iași.

Ce șanse de supraviețuire are mezzosoprana Maria Macsim Nicoară

În ciuda faptului că au trecut aproape 14 zile de la nefericita întâmplare, medicii sunt încă rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale mezzosopranei, dat fiind că o astfel de situație poate fi extrem de imprevizibilă.

Potrivit Click!, se pare că doctorii se vor putea pronunța în circa o săptămână legat de evoluția stării de sănătate a Mariei Macsim Nicoară, dar și în legătură cu circumstanțele în care s-a produs accidentul acesteia. De asemenea, sursa menționează că, deși o concluzie se va putea trage peste câteva zile, există mici semne de superficializare a comei.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a ajuns în comă după ce a căzut pe scări

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a căzut pe scări în casă în urmă cu aproape două săptămâni, prezentând mai multe leziuni grave la cap, dar și torace și la coloană. A fost internată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, iar soacra sa a fost cea care a apelat numărul de urgenșă 112 pentru a anunța incidentul.

Conform unor surse din ancheta aflată în desfășurare, se pare că Mariei Macsim Nicoară îi era teamă de soțul său și prezenta adesea semne de violență. Cu toate acestea, ar fi depus eforturi pentru a-și salva căsnicia.

Maria Macsim NicoarăMaria Macsim Nicoară

Foto: Facebook

Citește și: Soția lui Bill Gates întărește conspirația potrivit căreia miliardarul a știut că va urma pandemia COVID-19: 'Ne-am făcut provizii de mâncare de câțiva ani, să fim pregătiți'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton