Sorin Pușcașu, eliminat de la Survivor din motive medicale: "E destul de grav"

 Cica Cristina
.

Sorin Pușcașu a fost eliminat de la Survivor din motive medicale. Din păcate, Războinicul nu a mai putut continua competiția, din cauza accidentării la genunchi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sorin Pușcașu a fost eliminat de la Survivor România. Concurentul nu a mai putut continua competiție din cauza problemelor medicale. De mai bine de trei săptămâni nu a mai putut intra pe teren, iar, până la urmă, rezultatul final nu a fost deloc îmbucurător. A încercat să-și încurajeze colegii de pe margine, dar medicul nu i-a mai dat voie să se întoarcă pe traseu.

Sorin-Puscasu-4Sorin-Puscasu-4

Sorin Pușcașu părăsește Survivor

Prezentatorul Daniel Pavel a fost cel care a făcut anunțul.

„Am o serie de vești neplăcute, iar una dintre ele privește un membru al echipei Războinicilor. La Surrvivor sănătatea este pe primul loc pentru noi. Sorin, ai avut o accidentare care te-a ținut pe bancă timp de trei săptămâni. În urma ultimului set de analize, medicii au luat o decizie.

Decizia medicală este că pentru tine Sorin, din păcate, Survivor România se oprește în această seara. Ai reusit sa aduci un spirit critic în echipă. Pe trasee ți-ai susținut echipa, ai reușit cu Albert să găsiți un culoar comun. Închei cu fruntea sus această competiție.', a transmis Daniel Pavel la Survivor România.

Citește și: Maria Chițu, criticată dur de Sorin Pușcașu, la Survivor:„Are gânduri meschine'

Citește și: Albert Oprea îl acuză pe Sorin Pușcașu, la Survivor:”Împreună cu Faimoșii, a încercat să…”

Citește și: Flavia Mihășan a născut!Primele imagini cu bebelușul

Citește și: Shayne, fiica lui Lorenzo Lamas, și Nik Richie divorțează!Erau căsătoriți de 11 ani

Sorin Pușcașu, primele declarații după eliminarea de la Survivor

Sorin Pușcașu a precizat că se aștepta să plece din cauza problemelor de sănătate, însă nu se aștepta ca accidentarea să fie atât de gravă.

„Dan, cumva mă așteptam. Am văzut și eu rezultatele. E destul de grav față de ce credeam eu, sunt destule probleme la genunchiul meu. Am stat 4 luni jumate aici. Psihic am dat dovada ca am dus-o destul de bine. Fizic se pare că nu, deși mi-am dorit, aș fi în stare să îmi risc piciorul pentru echipa asta.

Pentru cei care au avut incredere în mine, meritau să mă vadă pe traseu cu riscul de a rămâne cu piciorul acolo. Cei apropiați mi-ar fi spus să nu îmi risc sănătatea și să vin acasă. Ce pot să zic este că, așa cum am zis la inceput, nu mă intereseaza finala, ci experiența', a transmis Sorin Pușcașu.

Sorin Pușcașu: „Am cunoscut oameni minunați'

Sorin Pușcașu a transmis că este un luptător și că cea mai importantă lecție pe care a învățat-o la Survivor este aprecierea.

„Îmi e foarte greu să vorbesc acum, sunt un luptător și nu vreau să renunț, indiferent că sunt oameni care poate ar fi vrut să mă vadă în situația asta. Îi respect pe toti, aproape pe toți, am cunoscut aici oameni minunați și oameni pe care nu aș vrea să îi am lângă mine, uneori.

Mi-am dat seama că unele chestii schimbă persoanele și nu știu de ce. Ar trebui ca fiecare să-și dea seama că Survivor se va termina în puțin timp și ne vom întoarce la viața reală', a spus Sorin Pușcașu.

Sorin Pușcașu: „Aprecierea e cea mai importantă lecție'

Războinicul a precizat că abia așteaptă să le spună celor dragi cât de mult îi iubește.

Aprecierea e cea mai importantă lecție. Niște mesaje, care păreau simple, aici au avut impact foarte mare. Acasă îmi dădeau ai mei mesaje pe care le citeam și nu le băgam în seamă. Nu le-am zis alor mei „te iubesc' și aici un mesaj text de la ei m-a făcut să simt cât de importanți sunt ei pentru mine.

Abia aștept să ajung acasă să le spun „te iubesc', pentru că am 30 de ani și nu am avut niciodata curaj să o fac. N-am cuvinte să spun câte am învățat aici, voi fi un om schimbat. Eram vulcanic, impulsiv. Voi fi un om mai bun de acum încolo. Am fost un om corect și mereu am spus ce am simțit.', a mai spus Sorin Pușcașu, înainte de a părăsi competiția.

Sorin Pușcașu și-a luat la revedere de la toți concurenții de la Survivor fără excepție. A dat mâna inclusiv cu Albrt Oprea, concurentul cu care a avut cele mai multe divergențe în competiție. De asemenea, el i-a îmbrățișat și pe Faimoși.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton