Flavia Mihășan a născut! Primele imagini cu bebelușul

 Cica Cristina
.

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la Neața cu Răzvan și Dani a născut! Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară și este în culmea fericirii. A născut un băiețel perfect sănătos.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Flavia Mihășan a născut un băiețel și a făcut anunțul pe rețelele de socializare! Vedeta de la Antena 1 a născut ieri, dar a făcut astăzi publică vestea.

Flavia Mihășan a postat prima imagine cu micuțul în brațe pe rețelele de socializare.

Flavia-mihasan-a-nascut-1Flavia-mihasan-a-nascut-1

Flavia Mihășan a născut un băiețel

„Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce si bun! ♥️ Te iubim fara limite, copilul nostru!', a anunțat ea pe rețelele de socializare.

Flavia Mihășan a anunțat în exclusivitate pentru VIVA! că este însărcinată a doua oară.

„Am intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, despre care și eu cred că e mai ușor, efectiv nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul de data asta. Și mie mi se spunea că nicio sarcină nu seamănă cu alta și pot zice că, într-adevăr, așa e. Spre deosebire de prima sarcină, de data asta am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și, cumva,  am  avut  și  insomnii. Dar, în general, nu mă pot plânge că trăiesc o sarcina grea…

Citește și: Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la două luni după ce a născut:”Cheia fericirii e să te iubești așa cum ești”

Citește și: Stela Bizdu a născut!Prima imagine cu fetița

Citește și: Alina Laufer, în vacanță cu bebelușii la nici 3 luni după ce a născut prematur:”Eu dorm cu gemenii în rulotă”

Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut. Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară', ne-a povestit Flavia Mihășan la acel moment.

Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe soțul ei că este însărcinată

Flavia Mihășan ne-a împărtășit și cum l-a anunțat pe soțul ei că vor deveni părinți pentru a doua oară.

„Eram în vacanță la munte și, dintr-odată, a început să-mi fie extrem de foame dimineața, lucru destul de ciudat pentru mine, mai ales dimineața, când, de obicei, nu prea mănânc… De atunci am început să simt că se întâmplă ceva. Ne-am întors în Bucureşti, mi-am făcut testul cât timp Marius încă doarmea, iar când s-a trezit, pur și simplu i-am arătat testul. Nu i-am spus că-l voi face, el își dorea foarte tare al doilea copil și m-am gândit să nu-i creez  așteptări.  Dar când i l-am  arătat, a fost  ca în dimineața de Crăciun', ne-a mai spus ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton