Sora lui Florin Salam s-a întors acasă după ce a fugit cu amantul: "E o poevste îmbârligată!"

 Mirea Roxana
.

Maria Petrache, sora lui Florin Salam, s-a întors acasă după ce fugise împreună cu impresarul cântărețelui de manele. Cei doi voiau să trăiască fericiți împreună, departe de problemele din familie și de căsniciile separate. Totuși, dorul de familie a fost prea copleșitor, ceea ce i-a făcut pe cei doi să se întoarcă la familiile lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Petrache, sora lui Florin Salam, susținea că nu își dorește să revină în căsnicia ei, după ce aceasta a fugit împreună cu impresarul cântărețului de manele, care îi era amant de mai mult timp. Însă, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar Maria Petrache și Marian Marius Ioniță au fost copleșiți de dorul de casă și copii și s-au întors fiecare la familiile lor.

35296089_2019463198126811_7979786014602297344_o35296089_2019463198126811_7979786014602297344_o

Vestea a fost confirmată de către sora Mariei, Elena și tot ea a susținut că familia este motivul pentru care sora ei s-a decis să se întoarcă la căsnicia ei, potrivit spynews.ro.

Sora lui Florin Salam s-a întors acasă

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre decizia Mariei Petrche de a se întoarce acasă și spune că alegerea surorii lui Florin Salam este una firească.

Era firesc ca femeia să se întoarcă acasă și să se întoarcă la copii. Dacă are o relație amoroasă, nu înseamnă că rupe legătura cu copiii. Chiar am discutat și cu Grasu și asta spunea și el, să ia legătura cu familia, pentru că nu puteau să rupă toate legăturile. E o poveste îmbârligată. Grasu vrea ca familia să îl înțeleagă și că nu mai dorește să rămână cu fosta soție. Probabil Maria este constrânsă de faptul că nu își mai poate vedea copiii', a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Citește și: Sora lui Florin Salam a dispărut de acasă! Soțul a sunat la 112, dar ea fugise cu amantul:”O să divorțăm!”

Citește și: Bogdan Mocanu, mesaj de ziua lui Jador de la Survivor:„Mi-e dor de tine și de…'

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, ironici cu Maria Constantin:„Să se bată singură, în oglindă'

Citește și: Zanni, detalii neașteptate din culisele Survivor:„Moroșanu se simte în plus de când a plecat Andreea Antonescu'

„Au decis de gura lumii să se împace cu foștii'

Totuși, Andriana Bahmuțeanu nu crede că cei doi vor renunța la relația lor. Este de părere că Maria și Grasu își vor continua povestea de dragostea acasă, alături de copii.

Poate au decis de gura lumii să se împace cu foștii parteneri și să trăiască împreună în secret. Cred că dorul de copii au făcut-o pe ea să se întoarcă acasă și au niște chestiuni financiare de rezolvat acasă', a mai spus Andriana Bahmuțeanu.

Maria, sora lui Salam, a mai plecat o dată de acasă

În mai anul trecut, Maria, sora lui Florin Salam, a mai încercat o dată să iasă din căsătoria ce durează de 20 de ani pentru a trăi alături de bărbatul iubit. Atunci, femeia a plecat de lângă cei cinci copii, însă a cedat la rugămințile soțului și s-a întors acasă.

Sora mai mare a lui Florin Salam este mamă a cinci copii, toți muzicieni, însă niciunul nu cântă manele, iar unul dintre ei, Adrian Petrache, a făcut senzație, de curând, pe scena X Factor.

Maria face afaceri în domeniul imobiliar, iar în urmă cu mai mulți ani, atunci când Florin a avut probleme cu cei de la Protecția copiilor, care intenționau să-l decadă din drepturile părintești, Maria a fost cea care i-a luat apărarea fratelui ei, ieșind în fața presei și declarând atunci că Florin Salam este un părinte foarte bun, potrivit kfetele.ro.

foto: cancan.ro, kfetele.ro, wowbiz.ro, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton