Agresoarea Mirelei Vaida, externată de la Obregia: "Această femeie va da în cap cuiva care nu se va feri"

 Oana Pantazi
.

La nici o săptămână de la momentul care a șocat o țară întreagă, agresoarea Mirelei Vaida a fost externată de la Spitalul Obregia, iar acum se află în libertate. Prezentatoarea se teme pentru viața ei și a adresat un mesaj dur autorităților!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După evenimentul traumatizant prin care a trecut în urmă cu o săptămână, Mirela Vaida trece din nou prin momente dificile. Prezentatoarea Acces direct a anunțat ieri, în emisiune, că femeia care a fost la un pas de a o lovi cu un bolovan a fost externată de la Spitalul Obregia, nefiind, probabil considerată un pericol pentru cei din jur!

Mirela-Vaida-3-1Mirela-Vaida-3-1

Mirela Vaida se teme pentru viața ei

Chiar dacă a depus plângere penală, Mirela Vaida se teme pentru viața ei, cu atât mai mult cu cât femeia care a atacat-o s-ar afla în libertate. Vedeta de televiziune a mărturisit că nu se simte deloc în largul ei, de vreme ce agresoarea ei se plimbă nestingherită pe străzi.

Din păcate însă, faptul că a depus plângere la Secția 4 Poliție nu a rezolvat mare lucru deocamdată. Procurorul care se ocupă de caz ar fi justificat fapta femeii ca amenințare, și nu tentativă de omor.

Dat fiind că, și prima oară, femeia a intrat nestingherită în platoul Acces Direct, agresiunea s-ar putea repeta oricând, în afara platoului de filmare. Mirela Vaida a mai atras atenția că agresoarea ei reprezintă un pericol pentru toată lumea, nu doar pentru ea.

Citește și: Alex Bodi rămâne în arest la domiciliu. Mărturia Biancăi Drăgușanu ar sta la baza deciziei magistraților!

Citește și: Ce a făcut Zanni de la Survivor după ce a părăsit orfelinatul: „Era ca o pușcărie, le-am dat motive să mă dea afară' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Anghel Damian cu părinții lui, Anca și Laurențiu Damian:„Mama s-a certat cu tata pe tema răsfățului / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu, adevărul despre relația cu Elena Marin:„M-a convins cu foarte multe lucruri

Mesaj dur pentru procuror

Pentru Mirela Vaida a reprezentat un șoc faptul că parchetul a considerat că fapta comisă nu a fost încadrată la tentativă de omor, iar acum agresoarea ei se află în libertate, după ce a fost externată de la Spitalul Obregia. Cu ochii în lacrimi, prezentatoarea TV i-a transmis un mesaj dur procurorului de caz.

Domnule procuror, aveți tot respectul meu, dar… din vagile mele cunoștințe juridice, dacă este doar amenințare asupra mea, care este diferența dintre un om care mă amenință în spațiul online sau îmi strigă pe stradă și o femeie care intră în platou, cu un pietroi în mână, spre capul meu, și care mai rostește și cuvinte de amenințare cu moartea?

Vă rog, luați în serios această situație. Dacă este doar amenințare, această femeie va fi eliberată și va da în cap cuiva care nu se va feri. Poate face victime. ‘Când o prind o omor’, deci ea se întoarce. A venit cu un bolovan de 4 kg. După ce e liberă pe străzi, se poate întoarce aici?

Dumneavoastră de partea cui sunteți? Știu, și mie îmi e milă, dar este un pericol social. Efectul asupra vieții mele, trauma pe care o trăiesc în aceste zile, este același, chiar dacă este bolnavă, chiar dacă era sănătoasă', a afirmat Mirela Vaida, în direct.

Între timp, agresoarea Mirelei Vaida a fost eliberată, iar temerile ei se confirmă pe deplin.

Pe de altă parte, vedeta a ținut să le mulțumească tuturor celor care au sprijinit-o și i-au fost aproape.

„Dragii mei, trec printr-o perioada grea! Dar nu imposibilă! V[ mulțumesc pentru gândurile bune care m-au ajutat și mi-au dat putere! Vreau să revin cât mai curând la viață mea obișnuită, cu încredere în oameni, cu chef de viață și râsete, cu speranța și credință! Le datorez asta copiilor mei care au nevoie de mine în fiecare moment, familiei, părinților, prietenilor și colegilor care mi-au fost aproape! Va sunt recunoscătoare pentru fiecare gând bun! Va îmbrățișez!”, a scris Mirela Vaida pe Facebook.

Agresoarea Mirelei Vaida a avut un complice

Pe măsură ce trece timpul, ies la iveală tot mai multe informații despre agresoarea Mirelei Vaida. Aceasta nu a venit singură până în apropierea studioului de unde se transmite emisiunea „Acces direct' de la Antena 1. Camera de supraveghere de la intrarea principală a surprins-o pe agresoare alături de o altă femeie. Aceasta are părul lung şi negru şi purta o geacă de culoare verde. Cele două discutau aprins. Atacatoarea – care se numește Antoanela Jacqueline Grigoraș – avea în mâna stângă o sacoşă, alta decât cea cu care a intrat în platou şi în care căra pietroaiele, notează Evz.ro.

Mirela a menționat în emisiune că invitații obișnuiți folosesc intrarea principală. Cele două uși laterale sunt utilizate doar de către angajați pentru pauza de țigară. Tocmai de aceea, pare bizar faptul că atacatoarea a știut exact pe unde să intre.

Se pare că și identitatea complicei atacatoarei ar fi fost descoperită, Mirela Vaida cerând ajutorul telespectatorilor, după ce a arătat în direct fotografia celei care ar fi ajutat-o pe agresoare.

Această femeie are cont pe Facebook și pe TikTok. Dacă o vedeți, vă rugăm să anunțați Poliția. Această femeie era tot timpul cu cineva la telefon', a declarat Mirela Vaida, în legătură cu femeia brunetă care a însoțit-o pe agresoare până la platoul emisiunii.

Mirela Vaida i-a dat numele complet: însoțitoarea atacatoarei de la Acces Direct se numește Lămâia Stănescu. Mirela Vaida bănuiește că ar mai fi și un al treilea complice, care a coordonat-o pe Lămâia prin telefon. Nu este exclus să fi existat însă și un al treilea complice.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton