Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol. Ce fotografie a postat cu iubita însărcinată

 Stamen Diana
.

Smiley i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă Ginei Pistol. Cei doi nu-și mai ascund absolut deloc relația, iar în doar câteva luni urmează să devină părinți pentru prima dată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Soarta i-a adus împreună, iar Gina și Smiley și-au construit un viitor împreună. Cei doi urmează să devină părinți pentru prima dată, vedeta de la Antena 1 fiind însărcinată în cel de-al doilea trimestru.

Citește și: Gina Pistol și Smiley, părinți de fetiță? Anunțul a fost făcut după ce prezentatoarea Chefi la Cuțite a fost la ecografie

Smiley i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă Ginei Pistol și toată lumea a fost profund impresionată. Artistul a postat o fotografie cu el și iubita lui, iar la descriere a pus definiția din DEX a a cuvântului 'a adora'.

'A ADORÁ adór tranz. 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, ființe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admirație; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza', a scris Smiley pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Gina Pistol, prima imagine în care i se vede cu adevărat burtica de gravidă! Iubita lui Smiley a îmbrăcat o rochie mulată

Smiley-declarație-de-dragoste-Gina-Pistol-1Smiley-declarație-de-dragoste-Gina-Pistol-1

Gina Pistol și Smiley, vacanță de vis în Grecia

Însărcinată în cel de-al doilea trimestru, Gina Pistol a plecat în vacanță alături de iubitul ei, Smiley. Cei doi se bucură de clipe minunate împreună.

Înainte de a porni în această călătorie, Gina Pistol și Smiley au mers la medicul ginecologic, unde s-au asigurat că sarcina vedetei este în regulă și că poate pleca liniștită în vacanță. De când s-a aflat că vor deveni părinți, cei doi nu-și mai ascund absolut deloc relația.

Citește și: Gina Pistol, dezvăluiri sincere din viața de cuplu: „Atunci devin teroristă”. Vedeta a mărturisit care sunt gesturile lui Smiley care o scot din minți

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton