Cine este Cătălin Căruțașu de la Mireasa. A venit la emisiune alături de mama lui, doamna Geta

 Stamen Diana
.

Cătălin Căruțașu participă la Mireasa alături de mama lui, iar noi vă spunem cine este concurentul cu o poveste de viață impresionantă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Concurentul s-a înscris la show-ul matrimonial de la Antena 1 pentru a-și găsi o fată cu care să își întemeieze o familie. Cătălin Căruțașu de la Mireasa este un bărbat de 34 de ani și cine ar fi crezut că muncește încă de la vârsta de 12 ani.

'Nu sunt zgârcit așa cum a zis mama. Am plecat din țară că nu ne-a fost ușor de când a murit tata. Muncesc de la 12 ani. La 12 ani m-am dus la o covrigărie și făceam covrigi. Dimineața când plecam de la schimbul 3 mergeam să-i și vând, mai făceam un ban peste. A fost greu, dar acum suntem OK.', a spus concurentul când a intrat în competiție.

Tatăl concurentului a murit în urmă cu 27 de ani, acesta suferind un infarct. De atunci, Cătălin a fost nevoit să muncească și să-și ajute familia. Doaman Geta, mama concurentului speră ca fiul ei să găsească o fată potrivită pentru el în emisiunea Mireasa.

'Dacă este o fată care îl iubește, se iubesc amândoi și se înțeleg… poate să facă și ei o casă, să aibă o familie, copii. Eu sunt văduvă de 27 de ani. Am cunoscut pe cineva, dar nu a avut milă de copii mei. Am o fată în Italia și băiatul aici. Mi se spune mămăița, pentru că nepoata mea zicea mereu că vrea la mămăița și tot cartierul mă știe așa.', a spus doamna Geta.

Citește și: Cine este David Stancu de la Mireasa. Concurentul a venit în emisiune alături de mama lui, doamna Mia

Cine-este-Cătălin-Căruțașu-de-la-Mireasa-2Cine-este-Cătălin-Căruțașu-de-la-Mireasa-2

Cine este Cătălin Căruțașu de la Mireasa

Cătălin Căruţaşu de la Mireasa are 34 de ani, este din Brăila și cine ar fi crezut că a început să lucreze de 22 de ani. Concurentul este singur de 3 ani, iar ultima relaţie s-a încheiat din cauza lipsei încrederii. De la partenera sa îşi doreşte doar să fie sinceră şi nu pune preţ pe aspectul fizic.

Cătălin Căruțașu de la Mireasa a locuit multă vreme în Sicilia, dar s-a întors când mama lui s-a îmbolnăvit. Pierderea tatălui la o vârstă fragedă l-a determinat pe acesta să muncească încă din timpul şcolii. La emisiune, concurentul participă alături de mama sa, doamna Geta.

Citește și: Cine este Ionuț Ungureanu de la Mireasa. A venit în emisiune însoțit de mătușa lui, Ermina

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton