Alexandru Arșinel, din nou pe masa de operație! La ce intervenție a fost supus actorul

 Cica Cristina
.

Alexandru Arșinel s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate de-a lungul timpului, iar acum trece din nou prin momente grele. Actorul a ajuns, din nou, pe masa de operație, fiind supus unei alte intervenții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani, are iarăși probleme de sănătate! Actorul a ajuns din nou pe mâna medicilor, de data aceasta pentru a-și face o intervenție la ochi.

Se pare că maestrul ar fi fost operat chiar de managerul general al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice, Monica Pop, conform România TV.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, interviu sincer despre viața personală:„Eu mă îndrăgostesc tot timpul'. Ce spune despre ultima dezamgire în amor/ EXCLUSIV

Alexandru Arșinel a suferit un infarct, un atac cerebral și a făcut transplat de rinichi

Aceasta nu este prima dată când actorul trece prin momente dificile. În trecut, mai exact în urmă cu 7 ani, a fost suspus unui transplant de rinichi.

Citește și: Oana Cuzino a revenit la PRO TV.Când se difuzează emisiunea Ce se întâmplă, doctore?

De asemenea, în urmă cu 3 ani a suferit un infarct.

Am avut noroc de data asta datorită insistențelor unui doctor de pe salvare căruia i-am explicat ce simptome am avut și a insistat să merg la spital. La spitalul Municipal am avut norocul să dau peste câțiva doctori minunați. Domnul doctor m-a ajutat să trec peste un moment dificil din viața mea. Nu credeam că o să ajung la momentul să spun: da, am avut un infarct. Poate că acum nu aș mai fi putut să vorbesc cu voi. Asistenta de pe ambulanță a fost decisivă. (…) A fost un an greu. Cel mai greu e din cauză că a dispărut Stela și că a dispărut Cristina. E un gol imens în viața mea, în viața românilor de pretudindeni…„, a precizat Alexandru Arșinel după cumpăna din viața lui.

Citește și: Andreea Antonescu, despre relația cu George Burcea, la Ferma:„Voi fi mereu de partea Andreei, este din familia mea'

Alexandru-Arsinel-1-1024×685-1Alexandru-Arsinel-1-1024×685-1

Și cum neczurile s-au ținut scai de el, anul trecut a ajuns la Terapie Intensivă după ce a suferit un atac cerebral.

Citește și: George Burcea și-ar neglija fetițele, după ce a început o relație cu Viviana Sposub. Andreea Bălan e foc și pară:'Nu așa ar trebui să se comporte un tată'

„Organismul este o chestie de mașinărie totală, dacă sare niște curse ale motorului, motorul se îneacă. Așa e inima. Inima nu a mai oxigenat creierul. Dacă nu mă gândesc la problemele de sănătate, e bine. Dacă mă gândesc, încep să fac tensiune. Mai merg la doctor cu unele probleme de tensiune, rinichiul văd că funcţionează, dar cu picioarele sunt nasol. Masa musculară mă supără, nu prea mai am muşchi la picioare, nu mă mai ţin picioarele. Iau foarte multe medicamente, în jur de 20 de pastile pe zi, a spus actorul după ce a ajuns de mai multe ori pe patul de spital.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton