Sindy o atacă pe Mellina, la Survivor: "Invidie, gelozie și teamă să nu fie alta mai bună"

 Stamen Diana
.

Sindy de la Survivor a venit de puțin timp în Republica Dominicană, însă a ieșit la atac și o demască pe Mellina, colega ei de la Războinici. Concurenta a spus ce crede cu adevărat despre artistă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sindy, noua concurentă de la Survivor România, și-a spus părerea sinceră despre colega ei de echipă, Mellina. Tănâra stă cu teama de a nu fi nominalizată de colegii săi și crede că rezultatele sale în concurs nu sunt printre cele mai bune. Sindy de la Survivor a mărturisit că ea crede că unii colegi o vor vota să plece acasă.

Mellina-Survivor-2Mellina-Survivor-2

„Am un pic de teamă că aș putea fi nominalizată. Nu știu dacă am simțit asta, dar mă gândesc la partea feminină. Sunt multe fete drăguțe, dar altele au o invidie interioară, o gelozie și teamă să nu fie cineva, vreo fată, mai bună ca ele sau să-i le ia locul. Mă gândesc la Mellina că ea m-ar vota și Sorin. Mellina ar fi prima care m-ar vota. Având în vedere că Musty e accidentat și aș vrea să-i salvez piciorul și să nu se accidenteze mai tare, pe el l-aș vota', spune Sindy de la Survivor.

Mai mult, concurenta a dat de înțeles că Mellina se teme ca cineva să nu-i ia locul la Survivor, iar Sindy a simțit din partea ei puțină invidie atunci când a intrat în competiție.

Tânăra a spus și despre Albert că este puțin ciudat, deși la început pare că se apropiaseră foarte mult.

„Albert este un pic ciudățel. Prima oară când am venit nu mi s-a părut, dar apoi am simțit că e retras ori dat la o parte. Nu-l poți citi la ce ar putea să se gândească, poate au avut certuri sau vorbe în echipă înainte să vin eu. Am învățat să nu mai am încredere în oameni', a mai spus concurenta.

Citește și: Sindy și Albert, cel mai nou cuplu de la Survivor? „E fata perfectă!”

Citește și: Jador, la un pas să fie eliminat de la Survivor după accidentare: „L-am rupt, plec acasă”

Citește și: Andreea Antonescu, sabotată la Survivor de „cei mai scumpi sâni din istoria Playboy”. A primit 30.000 de euro ca să pozeze goală, la 18 ani

Citește și: Roxana și Andrei s-au iubit în secret la Survivor: „Ne-am sărutat noaptea pe plajă”

Cine este Sindy de la Survivor România

Sindy de la Survivor are 26 de ani și este de profesie tehnician maseur. Concurenta este născută în Brașov și are o soră geamănă. Tânăra a practicat trei ani de atletism, apoi s-a îndreptat către dans modern și latino și street workout.

Concurenta spune despre ea că este o fire ambițioasă și consideră că va face față tuturor provocărilor. Pentru războnică, lipsa condițiilor din Republica Dominicană nu va fi un impediment pentru a ajunge în marea finală.

„Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa', a declarat Sindy de la Survivor.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton