Daniela, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, dezvăluiri neașteptate despre relația lor: „Mi-a fost destul de greu să...”

 Mirea Roxana
.

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, a făcut un vlog pe canalul ei de YouTube. Aici, aceasta a făcut mai multe dezvăluiri. Daniela Iliescu a primit mai multe întrebări din partea oamenilor și a luat decizia de a le răspunde prin intermediul unui vlog.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Daniela Iliescu s-a apucat de vlogging și a oferit mai multe detalii despre viața ei. Iubita Faimosului de la Survivor România a mărturisit că nu se aștepta să primească o atenție așa de mare din partea oamenilor în urma relației ei cu artistul Culiță Sterp.

6-66-6

Relația mea cu Culiță mi-a adus foarte multă atenție din partea oamenilor, lucru pe care eu nu l-am preconizat sută la sută și cu care mai târziu, mi-a fost destul de greu să mă acomodez. Eu sunt genul de persoană care nu răspunde răutăților și nu dă curs discuțiilor', a spus Daniela Iliescu, la începutul vlog-ului.

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, despre gelozie

Întrebată dacă este o persoană geloasă, Daniela Iliescu a răspuns că se consideră o persoană realistă. Iubita lui Culiță Sterp a mărturisit că a învățat multe din fostele relații.

Sunt o persoană foarte realistă și nu cred că mă pot numi o persoană geloasă sau posesivă, pentru că eu vreau să cred că nu am investit, în ultimii ani, atât de mult în mine…iar un rol important l-au jucat relațiile mele din trecut din care am învățat câte ceva. Mi-am dat seama că de multe ori, noi femeile, ne facem atât de multe filme care sunt doar în capul nostru.

Citește și: Cum a reacționat Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, când a aflat că va avea un băiețel: „Am urlat'

Citește și: Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, prima reacție după ce Faimosul a izbucnit în lacrimi:”Nu mă așteptăm să reacționeze așa”

Citește și: Cine sunt concurentele de la Mireasa sezon 3.Lista completă

Citește și: Regina, prima declarație după interviul scandalos acordat de Prințul Harry și Meghan:„Vor fi întotdeauna…'

Și cred cu tărie că așa cum este vorba aceaa 'că fericirea vine dinăuntru', cred că și gelozia vine la fel, din tine și atâta timp cât tu nu ai încredere de sine sau nu vezi valoarea ta în viața unui om, atunci este mult mai ușor să devii gelos pe alte persoane, pentru că ai impresia că sunt cu ceva mai presus decât tine, deși ele poate nu sunt', a mărturisit Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp

Daniela Iliescu și Culiță Sterp vor deveni părinți

Culiță Sterp și Daniela Iliescu se pregătesc să devină părinți. Iubita Faimosului ia în considerare ideea să nască singură, din cauză că artistul se află la Survivor România. Daniela Iliescu ar trebui să nască în iunie și și-ar dori tare mult ca partenerul ei să-i fie alături în acel moment.

Nu e posibil ca eu să nasc și el să nu fie acolo. Doar dacă intervine ceva, dar după cum decurge sarcina eu în iunie trebuie să nasc… Doar dacă nu se prelungește emisiunea. Eu m-am gândit și la cum ar fi să trebuiască să nasc mai repede și chiar dacă el nu va fi aici mi-ar plăcea și ideea să îl aștept cu copilul acasă.

Oricum dată fiind situația cu pandemia, nu ai voie cu însoțitor și cam tot aia ar fi, doar că ar fi gândul că el deja mă așteaptă acasă. Dar mi-ar plăcea și ideea să-l aștept acasă cu bebele', a dezvăluit Daniela Iliescu, pentru WOWbiz.ro.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton