Imagini din semifinala noului sezon Chefi la Cuțite. Ce s-a întâmplat la filmările de la Antena 1

 Laciu Andreea
.

Foștii concurenți din sezonul 8 s-au reunit pe platourile de filmare de la Antena 1. După ce s-au bucurat de revedere și au jurizat preparatele noilor concurenți, bucătarii au postat online o serie de fotografii prin care ne arată primele imagini din semifinala Chefi la Cuțite, sezonul 9.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vlăduț Manoliu a fost unul dintre cei care s-au luptat în 2020 pentru marele premiu. A fost un concurent puternic, care a și ajuns să concureze în două echipe, dar a fost eliminat, în mod surprinzător, de Zanni. În marea finală, a dat dovadă de fair play, ajutându-l pe Ionuț Belei să câștige. Acum, bucătarul a postat un mesaj emoționant pe pagina lui de Facebook.

„Ne-a plăcut atât de mult la emisiune încât ne-am întors. Dar de data asta nu în calitate de concurenți, ci de jurați. Trebuie să recunosc că în partea asta este cu totul altfel. Nu ți se arde mâncarea în tigaie, nu se scurge timpul așa de repede, și cel mai fain, apuci să guști din toate bunătățile gătite in bucătărie. O super experiență. Chefi la cuțite, mulțumesc!”, a scris Chef Manoliu pe pagina lui de Facebook.

semifinala chefi la cuțite sezonul 9semifinala chefi la cuțite sezonul 9

Imagini din semifinala Chefi la Cuțite, sezonul 9

În imaginile postate de Vlăduț, se poate vedea cum s-au bucurat toți foștii concurenți de reuniunea inedită. Cu siguranță că au învățat ceva din experiența lor și o vor folosi acum pentru a departaja cei mai buni concurenți de anul acesta. Printre cei care au venit să jurizeze se numără: Kani, Claudia Radu, Roxana Blenche, Cristian Boca și Alberto Chelu, cele două cuțite de aur, Foca, dar și mulți alții.

Nici Cătălin Rizea nu a ratat această șansă. Soțul cântăreței Adda a impresionat pe toată lumea cu parcursul lui din cadrul emisiunii. A reușit să ajungă până la un pas de marea finală, cu toate că este doar un bucătar amator, pasionat de gastronomie.

Citește și: Cine este Vlăduț Manoliu de la Chefi la Cuțite

Citește și: Însărcinată în luna a șaptea cu gemeni, Alina Laufer a fost internată de urgență. Mesajul disperat al soțului ei, Ilan Laufer

Citește și: Scandal la Chefi la Cuțite între Ionuț Belei – cuțitul de aur – și Vlăduț Manoliu

Ce mesaj i-a transmis Vlăduț lui Ionuț Belei, când s-a difuzat marea finală

Au fost protagoniștii unuia dintre cele mai mari scandaluri din istoria sezonului 8. Însă, în marea finală din 2020, cei doi foști rivali și-au dat mâna și au luptat cot la cot.

„Ionuț, mă bucur că am putut să fiu alături de tine în Marea Finală. Mă bucur că am reușit să îmi fac magia și să te ajut să câștigi. Se pare că bucătarii buni pot găti împreună indiferent de câte prosoape le stau în cale. Știi tu ce zic. Noi știm că bucătăria nu este despre mâncare și atât. Bucătăria este despre pasiune, despre a lăsa deoparte orgolii, este despre dragostea pentru mâncare și despre sentimente așezate pe farfurie sub formă de fine dining. În seara asta am gătit alături de o echipă minunată.

Vă mulțumesc tuturor celor alături de care am gătit în acest cooking show. Mă simt onorat și fac o ultimă reverență, în semn de respect, pentru voi.Bucătăria este despre oameni. Despre arome.Despre dragoste.Despre prietenii.Despre momente fericite.Despre momente triste.Despre sentimente.Bucătăria este despre oameni. Să împingem gastronomia de la evoluție la revoluție”, a scris Vlăduț pe Facebook, în seara în care s-a difuzat finala sezonului 8.

Cine este Vlăduț Manoliu de la Chefi la Cuțite, sezonul 8

S-a îndrăgostit de bucătărie și a ajuns ulterior să gătească pentru nume importante din lumea întreagă. Preparatul lui din pește i-a cucerit pe cei trei jurați.

„Mi s-a spus că nu o să ajung foarte departe în bucătărie, dar fiind ambițios am decis să demonstrez că pot. Erau un copil, m-au trimis la curățat cartofi și au venit înapoi după patru ore. Au fost uimiți de cât curățasem, așa că apoi mi-au arătat mașina de curățat cartofi.

Am învățat bazele bucătăriei la Hanul Ancuței, am învățat bucătărie hard core și am ajuns să și gătesc, tot acolo. Am gătit pentru trei președinți ai României. Când am fost în Irlanda am gătit pentru Conan McGregor și familia lui’, a dezvăluit tânărul, înainte de-a ajunge în fața celor trei chefi, în ziua preselecțiilor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton