Simona Gherghe a ajuns la spital cu fetița ei, Ana. Fosta prezentatoare TV a fost uimită de ceea ce a văzut acolo

 Stamen Diana
.

Simona Gherghe a ajuns cu fetița ei, Ana Georgia, la spital. Micuța a fost fotografiată de mama ei în timp ce aștepta cumințică în fața cabinetului.

Fosta prezentatoare TV a mers cu fiica ei, în vârstă de 3 ani, la doctor. Simona Gherghe a învățat-o pe micuța să se protejeze împotriva virusurilor, mai ales în această perioadă. În timp ce aștepta să intre în cabinetul doctorului, Ana Georgia purta o mască, însă ceilalți copii aflați în încăpere nu se protejau deloc.

'Ana, aşteptând să intre la doctor. Bine ar fi fost să poarte toţi copiii câte o mască… am auzit un recital de tuse', a scris Simona Gherghe pe Instagram. Cel mai probabil fetița vedetei a fost la un control, iar situația nu ar fi una gravă.

Aflată pe holul spitatului alături de fetița ei, Simona Gherghe s-a îngrijorat atunci când a văzut că micuții de acolo nu se protejau în niciun fel. Având în vedere că mulți vin bolnavi, șansele de transmitere a virusurilor cresc.

Citește și: Replica Simonei Gherghe pentru fanii şocaţi că fiica ei încă are scutec şi suzetă la aproape 3 ani

Simona Gherghe, îngrijorată de nepăsarea oamenilor

De când coronavirus a pătruns și în România, oamenii ar trebui să aibă o atenție mai mare când vine vorba de igienă. Fosta prezentatoare TV de la Acces Direct a rămas uimită atunci când a văzut că oamenii care veneau într-un restaurant nu se spălau pe mâini.

'Sunt într-un restaurant dintr-o zonă aglomerată a Capitalei. Stau de vreo 45 de minute și privesc oamenii care intră. Câți credeti că au mers să-și spele mâinile înainte de masă? Exact. Niciunul. De-abia acum încep să-mi fac griji în legătura cu coronavirusul…#spălațivamâinile', a scris vedeta pe contul său de Instagram. 

Citește și: Simona Gherghe, criticată dur de mamele care o urmăresc:”M-au făcut nedocumentată, că am rămas în urmă…”

FOTO: Facebook

Ana-fetița-Simonei-GhergheAna-fetița-Simonei-Gherghe
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton