Mihaela Radulescu a inițiat o campanie împotriva răspândirii coronavirusului: "Să nu ne mai pupăm când ne vedem, să nu mai dăm mâna"

 Cica Cristina
.

Mihaela Rădulescu a lansat o campanie online pentru prevenirrea îmbolnăvirilor cu coronavirus. Vedeta expune câteva măsuri de protecție pe care ar trebui să le adopte toată lumea.

Mihaela-Radulescu-1Mihaela-Radulescu-1

Fosta prezentatoare tv sfătuiește oamenii să nu intre în panică, ci să încerce să adopte niște obiceiuri simple, care i-ar putea ajuta să prevină îmbolnăvirea. De exemplu, ar putea să se spele pe mâini mai des şi să dezinfecteze toate lucrurile din jur, notează spynews.ro. În egală maăsură, ea susține că oamenii ar trebui să renunțe o perioadă la anumite obiceiuri, chiar dacă presupune să renunțăm la politețe pentru o perioadă. În viziunea Mihaelei Rădulescu ar fi bine să nu ne pupăm între noi când ne vedem și nici să nu mai dăm mâna.

„În loc de panică, zic să facem ce putem. Spălam mâinile, dezinfectăm tot ce atingem… De 10 ori pe zi. Și propun să dăruim alcool sanitar, dezinfectante, pe lângă mărtișoare, tura asta. Să nu ne mai pupăm când ne vedem, să nu mai dăm mână nici dacă încheiem afacerea secolului, să strănutam sau să tușim în batistă, în mâneca de la haină (dacă e mai la îndemână)', a scris Mihaela Rădulescu pe rețelele de socializare.

Mihaela Rădulescu: „Igiena nu costă, doar se învață

Totodată, ea este de părere că aceata ar putea fi o ocazie ideală pentru a învăța să avem mai multă grijă de noi și, mai ales, cum să o facem corect.

'Putem chiar să profităm de situație și să învățam o dată pentru totdeauna cum se stă civilizat la o coadă , la o distanță de cam 1 m, fără să suflam în ceafă nimănui, fără să atingem pe nimeni, așa… ca „afara. Iar cel mai sănătos e să nu ne mai panicăm mai mult decât ne îngrijim PE BUNE de sănătatea personală, în general. Igiena nu costă, doar se învață și e cea mai bună metodă de prevenție, de când s-a inventat săpunul:). #washyourhands #soap and #hope #coronavírus', a completat ea. 

Campania se numește Wash Your Hands, not Your Brain.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton