Bella Hadid, apariția care a pus internetul pe jar! Cel mai în vogă manechin din lume a defilat cu sânii la vedere

 Oana Popoiag
.

Bella Hadid este, alături de sora sa, Gigi, una dintre cele mai faimoase manechine din lume. La 23 de ani, bruneta despre care s-a spus că și-ar fi făcut intervenții estetice la față, face senzație pe catwalkuri. Ultima apariție, la Săptămâna Modei de la Paris, este desprinsă parcă din filme de adulți. Bella a apărut într-o prezentare de modă cu sânii la vedere.

Bella Hadid este una dintre cele mai celebre manechine din lume, formând alături de sora sa, Gigi Hadid, un duo imbatabil. În ultima vreme, Bella câștigă din ce în ce mai mult teren în lumea modei, aparițiile sale fiind deopotrivă fashion și sexy.

Ultima apariție pe catwalk, la Paris Fashion Week, a lăsat audiența mască. Bella Hadid a apărut în prezentarea lui Vivienne Westwood într-o rochie din dantelă transparentă, care lăsa la vedere bustul. Chiar dacă despre chipul tinerei de 23 de ani s-a spus că ar fi suferit ajustări considerabile, cel mai probabil că nu face parte din tinerele care au apelat și la implanturi mamare.

Bella Hadid, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume

În toamna lui 2019, Bella Hadid a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume, într-un top din care fac parte celebrități ca Beyoncé, Ariana Grande și Kate Moss, pe care top-modelul le-a surclasat!
Bella a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume, conform unor formule de calcul ce au atins un nivel de acuratețe de 94, 35%. Chiar dacă este greu de crezut, există un algoritm care măsoară frumusețea – denumit Greek Golden Ratio, o ecuație cunoscută ca Beauty Phi, inventată de grecii antici! Iar conform acesteia, Bella Hadid, în vârstă de 23 de ani, este cea mai frumoasă femeie din lume, trăsăturile super-modelului atingând o acuratețe de 94, 35%.

Bella HadidBella Hadid

Foto: Hepta

Citește și: Cum o va chema pe Meghan Markle după ce a renunțat la titlul regal. Soția Prințului Harry nu va mai fi ducesă!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton