Anamaria Prodan, mărturisiri sincere: "Suntem exact aşa cum ne vedeţi, fără regii. Nimeni nu ar putea dezbina cuplul Prodan - Reghecampf"

 Cica Cristina
.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți de 12 ani și au o relație consolidată. Impresara a vorbit despre viața de familie și a ținut să menționeze că „nimeni nu ar putea dezbina cuplul Prodan – Reghecampf”.

Prodan-Reghecampf-1Prodan-Reghecampf-1

Anamaria Prodan este o femeie asumată și sigură pe ea. Îi merge excelent atât în carieră, cât și în viața personală. Este împlinită ca mamă și soție. Încă radiază de fericire când vorbește despre partenerul ei de viață și susține fără urmă de îndoială că „nimeni nu ar putea dezbina cuplul Prodan – Reghecampf”.

Citește și: A început Prodanca și Reghe.Prețul succesului'! Primele imagini din vila de lux din Dubai în care locuiește Anamaria Prodan

Prodanca și Reghe. Prețul succesului” este reality-show-ul în care îi putem urmări pe cei doi. Observăm ce obiceiuri au, ce activități întreprind, cum se înteleg, cum decurg lucrurile în familie.

„Reality-ul este ceva firesc în familia noastră. Eu aşa m-am născut, sub lumina reflectoarelor şi asta este valabil şi pentru copiii mei. În perioada cât nu am mai fãcut acest reality, lumea mã oprea pe stradã sã mã întrebe ce s-a întâmplat sau sã îmi povesteascã unde mai vedeau secvenţe din reality-ul nostru. Aveam zilnic zeci de mesaje sã-l reluãm, aşa cã am fãcut o micã reuniune de familie şi am hotãrât sã îl reluãm. Pentru noi e ceva firesc, suntem exact aşa cum ne vedeţi, fãrã regii, fãrã scenarii predefinite”, a spus Anamaria Prodan intr-un interviu acordat libertateapentrufemei.ro.

Citește și: Suma fabuloasă pe care Anamaria Prodan o scoate din buzunar pentru ca fiicele ei să studieze în străinătate

Anamaria Prodan a mai precizat că împreună formează o familie tradițională, extrem de unită: „Suntem o familie exact aşa cum a lăsat Dumnezeu citire. O familie care se ajută, se iubeşte, munceşte, se susţine, se distreazã, plânge, râde şi face performanţã pe cele mai înalte culmi ale succesului”.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Dezvăluirea bizară făcută de Anamaria Prodan.Abia acum s-a aflat ce se întâmplă în familia ei. „Mă duc cu el unde am nevoie şi mă întorc fără el'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton