Ioana Ginghină s-a afișat cu noul iubit. La 7 luni de la divorț, actrița are o relație

 Stamen Diana
.

Soarele a răsărit și pe strada ei. La 7 luni de la divorț, Ioana Ginghină are un nou iubit și încearcă să aibă o relație extrem de discretă până când situația va fi una foarte serioasă. Actrița a fost surprinsă alături de noul bărbat din viața ei.

Vestea că Ioana Ginghină a divorțat de tatăl fetiței sale a fost una total neașteptată pentru cei care îi cunoscut. În urmă cu 7 luni, actrița semna actele de divorț, iar acum situația ei amoroasă pare că este mai bună.

Ioana Ginghină a fost surprinsă alături de noul iubit când au mers la un magazin de bricolaj, unde au făcut câteva cumpărături, iar mai apoi au plecat către casa actriței, potrivit Cancan.

Cei doi erau îmbrăcați lejer și nu s-au ferit deloc să se afișeze împreună. Ioana Ginghină a fost ajutată de iubit la treburile de casă, iar acesta părea destul de implicat când vine vorba despre aceste activități.

Citește și: Ce a răspuns Ioana Ginghină când Ruxi, fiica ei de 11 ani, a întrebat-o ce înseamnă sex și sex shop: 'A doua zi…'

Ioana Ginghină a confirmat că are un nou iubit

Deși a suferit în urma divorțului, actrița și-a găsit puterea și a mers mai departe. Ioana Ginghină a recunoscut că în viața ei există cineva, însă nu a vrut să dea prea multe detalii.

'Sunt fericită, sunt OK, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri. (…) Experiența prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, adică OK, ne despărţim. Ce poate să se mai întâmple. OK, mă despart.(…) Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra.

Cumva eram cine-i în casă are grijă de ea. Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni. După mi-am dat seama că probabil undeva vina e la mijloc, erau nişte chestii care scârţâiau. Nu era o căsnicie neapărat fericită, ci una liniştită', a declarat Ioana Ginghină la Antena Stars.

Citește și: Ioana Ginghină a răbufnit, după criticile pe care le-a primit pentru că a pozat dezbrăcată

FOTO: Facebook

Ioana-GinghinaIoana-Ginghina
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton