Sărbătoare în familia Mirelei Vaida. Fiul ei, Tudor, a împlinit 1 an și au petrecut în autoizolare. Vedeta a decis să amâne tăierea moțului

 Cica Cristina
.

Mirela Vaida este o mămică fericită, mai ales astăzi, când fiul ei cel mic, Tudor, a împlinit un an. Un an în care prezentatoarea TV a avut parte numai de fericire și zâmbete, după cum reiese din urările sale.

Mirela-Vaida-1-1Mirela-Vaida-1-1

Chiar dacă nu au putut organiza o petrecere în toată regula pentru tăierea moțului, cel mic a fost sărbătorit în familie. Petrecerea a început încă de aseară, când Mirela Vaida a adus tortul pentru Tudor: „Am ajuns cu tortul acasă. Trebuia să-l mancam abia mâine, când Tudor va împlini un anișor! N-am reușit să îl ținem până mâine!! Copiii și l-au împărțit deja! Deci, îmbracați în pijamale, i-am suflat deja în lumânărică și i-am cântat! Mâine o luăm de la capat! Petrecerea a început!”.

Chiar dacă i-au suflat în lumânare cu o seară înainte, petrecerea a continuat și astăzi, prezentatoarea TV postând alte imagini ci urări pentru fiul ei cel mic: „Azi, 1 anișor de când îl avem pe Bucurilă! Ăsta mic e vesel mereu!! Mulțumim, Tudor, că ne amuzi în fiecare clipă! Să fii sănătos și zâmbăreț toată viața”.

În ultima postare pe rețelele de socializare, Mirela Vaida apare extrem de fericită alături de sărbătorit și a mulțumit tuturor pentru urările frumoase transmise, care trebuie menționat că nu au fost deloc puține.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton