Narcisa Suciu, îngrijorată pentru fiica sa, care merge la muncă în Finlanda în plină pandemie de coronavirus: ”Lucrează într-un centru comercial, au avut în jur de 200 de clienți”

 Oana Popoiag
.

Stabilită de peste 10 ani în Finlanda, Narcisa Suciu traversează acum o perioadă extrem de stresantă din cauza pandemiei de coronavirus. Artista a povestit că este îngrijorată pentru modul în care guvernul finlandez a gestionat pandemia și pentru fiica ei, care este nevoită să meargă în continuare la muncă, într-o librărie unde fluxul de persoane este foarte mare.

Narcisa Suciu locuiește în Finlanda împreună cu soțul și fiica ei, Daria, de peste un deceniu, unde duceau, până să înceapă pandemia de coronavirus, o viață plăcută și liniștită.

Motivul pricipal pentru care Narcisa a plecat din România l-a reprezentat căsătoria cu Veikko Miettinen, un apreciat artist etno local pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanțe. Al doilea motiv a fost sistemul de învățământ, despre care citise că este cel mai performant din lume.

Narcisa Suciu, stresată pentru fiica ei

Zilele acestea, însă, Narcisa Suciu nu este foarte încântată de traiul în Finlanda. Într-o intervenție la Magic FM, artista a recunoscut că nu se simte în siguranță și nu e mulțumită de modul în care guvernul de acolo a gestionat pandemia. Narcisa este extrem de îngrijorată în acest conxet pentru fiica sa, nevoită să lucreze în continuare.

'Mi-ar fi plăcut foarte tare ca guvernul ţării în care eu locuiesc să aibă aceeaşi atitudine cu guvernul României. Din nefericire, aici nu s-a întâmplat aşa, drept pentru care fiica mea a fost la serviciu şi vineri şi sâmbătă. Ea lucrează la o librărie mare, dintr-un centru comercial. Vineri îmi spunea că au avut în jur de 200 de clienţi. Mă stresează groaznic', a declarat Narcisa Suciu, adăungând că presa finlandeză nu acordă foarte mult spațiu subiectului pandemiei.

Narcisa SuciuNarcisa Suciu

Foto: Facebook

Citește și: Oana Radu și iubitul, măsuri drastice din cauza noului coronavirus. Locuiesc împreună, iar discuțiile au început să apară: 'Mă mai ceartă că o controlez'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton