Lora are parte de momente stresante în Bali: „Vom rămâne fără mâncare, curent electric, internet. Trebuie să ne mutăm”

 Lupescu Anca
.

Lora și iubitul ei Ionuț Ghenu trec prin momente dificile în Bali, deși s-ar părea că vacanța ei este de vis, vedeta a rămas blocată în Indonezia, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Lora-in-situatie-disperata-„O-nebunie-Practic-nu-se-ocupa-nimeni-sa…'-3Lora-in-situatie-disperata-„O-nebunie-Practic-nu-se-ocupa-nimeni-sa…'-3

Cu toate că este o locație de vis și oricine și-ar dori să se afle în izolare în Bali, lucrurile nu sunt tocmai roz pentru celebrul cuplu. 

Lora a declarat în cadrul unei intervenții prin Skype, la emisiunea „Vorbește Lumea', că urmează să petreacă 3 zile de liniște și întuneric, totul datorită unei sărbători. 

Citește și: Lora, adevărul dureros despre izolarea forțată în Bali: „Practic, nu se ocupă nimeni să ajungem acasă. Dacă rămâi în carantină unde faci escală nu interesează pe nimeni”/ EXCLUSIV

„Vrem să ne mutăm neapărat de aici. Urmează 3 zile de liniște și întuneric. Este o sărbătoare și se sting luminile, vom rămâne fără curent electric, fără internet și încercăm să ne orientăm spre o vilă mai mare. Este foarte frumos aici unde suntem, însă ne sperie că o să rămânem ai nimănui, pe întuneric, fără mâncare”, a declarat Lora. 

Cântăreața a declarat anterior că va rămâne în Bali până când îi va expira viza. 

„Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate. Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla’, a declarat Lora.

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu au rămas blocați în Bali, din cauza coronavirusului. Zborul lor către România a fost anulat. „Vom avea probleme financiare, dar…'

Vedeta a menționat ca li s-a dat zbor către Paris, numai că de acolo ar avea doar trei ore la dispoziție pentru a-și găsi zbor către România și nu au de unde ști ce se va întâmpla acolo. Ar putea rămâne în carantină în Franța și cel mai probabil vor aștepta răspunsul companiei de la care au achiziționat bilete inițial pentru a vedea dacă este posibil să se întoarcă la finalul lunii aprilie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton