Sânziana Buruiană alăptează de cinci ani și jumătate încontinuu! „Sper să-mi revin mai repede”

 Mirea Roxana
.

Sânziana Buruiană a renunțat de ceva vreme la lumea mondenă, dar asta nu înseamnă că încă nu mai poate surprinde pe nimeni. Sânziana a șocat pe toată lumea când a mărturisit că a alăptat-o pe Izabela Zuluf, fiica ei cea mare, timp de patru ani și jumătate. Aceasta ar mai fi continuat să o alăpteze pe cea mincă dacă nu ar fi rămas însărcinată cu cea de-a două fiică, Antonia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sânziana Buruiană, în vârstă de 36 de ani, a mărturisit că ea alăptează de cinci ani și jumătate încontinuu. Pe fiica cea mare, Izabela, a alăptat-o patru ani și jumătate, până când a venit pe lume mezina familiei, Antonia.

b1-4b1-4

Eu alăptez de cinci ani și jumătate! E incredibil! Mie nu mi s-a oprit laptele nici când a murit tata. Până în momentul în care am aflat de cea de-a doua sarcină nu m-am oprit. Am alăptat-o pe fiica cea mare până la patru ani jumătate. Mi-a fost ușor mie, cred, că o adormeam ușor. Într-adevăr că primele luni sunt mai grele, dar eu am învățat-o, pentru că Izabela are o imunitate bună și am zis că poate are un efect. Am zis că într-o zi, ea singură va renunța. Acum se cam uită puțin cam așa la cea mică când o alăptez', a declarat Sânziana Buruiană, pentru Click!

Citește și: Ce au vorbit Prințul Harry și Prințul William la înmormântarea Prințului Philip.Experții au citit pe buze!

Citește și: Primele imagini cu Mellina și Cătălin Moroșanu, după ce s-au întors de la Survivor:„Am trăit ca niște animale'

Citește și: A murit actriţa Helen McCrory, cunoscută din serialul Peaky Blinders şi Harry Potter:„A murit aşa cum a trăit, fără frică'

Citește și: Meghan Markle a trimis o coroană din flori de câmp la înmormântarea Prințului Philip și un bilet scris de mână. Ce semnificație au

Sânziana Buruiană alăptează de 5 ani și jumătate

Sânziana Buruiană a crezut că este normal să o alăpteze pe Izabela atât timp cât are lapte. Însă, acum, în cazul Antoniei, și-ar dori să nu mai folosească aceeași rețetă și să o determine pe cea mică să renunțe mai repede la laptele matern decât sora ei mai mare.

Văd că și mezina îi calcă pe urme Izabelei, e mâncăcioasă, dar sper să nu fie așa, cred că o să-mi fie mai ușor să o opresc. Deja am trecut pe mâncare diversificată. Vreau să-mi revin mai repede. Doar nu o să alăptez zece ani!', a mai spus Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană s-a mutat la Snagov

Sânziana Buruiană s-a mutat cu familia în vila părinților ei de la Snagov. Aici, fetele au mult mai mult loc să se joace. De asemenea, tot pentru Izabela și Antonia, Sânziana Buruiană a spus că au pus și o piscină pentru că, în special, fiica ei cea mare adoră apa.

Ne-am mutat pentru că a venit primăvara și fetițele au loc de joacă acolo. Am pus și o piscină pentru ele, mai ales că Izabelei îi place apa. Plus că avem și filmările pentru show-ul și ne trebuie loc mai mult', a mai declarat Sânziana Buruiană.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton