Cristi Borcea e hotărât să facă și al zecelea copil: "Numai cu Valentina"

 Cica Cristina
.

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei, însă omul de afaceri susține că nu vrea să se oprească aici. Mai vrea încă un copil, însă a ținut să sublinieze că al zecelea copil l-ar face numai cu Valentina Pelinel, actuala soție. După aceste declarații, fanii au fost puși pe gânduri de o fotografie postată de actuala doamnă Borcea, iar mulți s-au întrebat dacă nu cumva deja va mai veni un bebe în curând. Totuși, nu a lăsat loc de interpretări și a spus dacă este sau nu însărcinată din nou!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea are nouă copii, dintre care patru au fost concepuți în perioada de detenție. Omul de afaceri a avut trei soții: Mihaela Borcea, cu care a fost căsătorit timp de 23 de ani; Alina Vidican, cu care a fost timp de aproape 6 ani. De mai bine de doi ani este căsătorit cu Valentina Pelinel.

Cristi-Borcea-Valentina-Pelinel-1Cristi-Borcea-Valentina-Pelinel-1

Cristi Borcea: „Am trei copiii în America. Mai vreau unul'

Omul de afaceri surprinde din nou și susține că mai vrea încă un copil. Cristi Borcea a susținut, însă, că își dorește un al zecelea copil numai cu actuala parteneră, Valentina Pelinel, cu care are un băiețel și pe gemenele Indira și Rania.

În patru ani de pușcărie am făcut patru copiii. Am făcut prea mult. M-au ținut viu copiii cât eram acolo. Ai mei, de la doi ani mănâncă cu telefonul în mână. Am trei copiii în America. Mai vreau unul, al zecelea, dar numai cu Valentina. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace', a spus Cristi Borcea în cadrul emisiunii lui Mircea Dinescu de la Prima TV, Poezie și delicatețuri'.

Citește și: Câte soții a avut Cristi Borcea.În ce relații a rămas cu mamele copiilor săi

Citește și: Câți copii are Cristi Borcea.4 dintre ei au fost concepuți în detenție!

Citește și: Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu:„Plănuisem ceva ca-n filme, dar am jucat atât de prost…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu s-a infectat cu COVID-19, după ce a fost operat de cancer la plămâni:'Mi-a fost frică'

Imaginea postată de Valentina Pelinel care a pus fanii pe jar

La rândul ei, Valentina Pelinel a publicat o fotografie în care Cristi Borcea își ține mâna în jurul taliei soției sale. Imaginea le-a dat multora de gândit, mai ales după declarațiile afaceristului.

Cineva a îndrăznit și a întrebat direct: „Vine bebe?! E puțin sugestivă poza și mâinile pe burtica ei!”. Răspunsul Valentinei a fost rapid și nu a mai lăsat loc de interpretări: „Nu e bebe”.

De asemenea, mulți au mai observat un detaliu în poză și au ținut să-și exprime părerea fără rezerve. „Valentina ești superbă! Și domnul Borcea, dar pare prea transformat”.

Cristi Borcea: „Am rămas cu traume după pușcărie'

Cristi Borcea a mai povestit că a rămas cu traume după perioada în care a stat la închisoare. În prezent, a menționat că se luptă cu insomniile, în ciuda numeroaselor tratamente pe care le-a urmat.

La pușcărie, era deschis doar o oră, atât ieșeam la aer pe zi, restul stăteam înăuntru 23 de ore. Nu am fost nevrozat, dar am mari probleme cu somnul. Nu dorm noaptea, a doua zi dorm. De când am pierdut campionatul cu Urzinceni, am fost în Germania, mi-au făcut tratamente, nimic. Noaptea citesc, ce să fac? Sunt momente și acum, după doi ani, în care visez ce se întâmpla în pușcărie. Am rămas cu traume', a mai povestit Cristi Borcea.

Cristi Borcea: „Am rămas fără bani de două ori'

Fostul acționar de la Dinamo a povestit și cum a reușit s-și revină în plan financiar, după ce a pierdut banii de două ori.

„Mama e olteancă și tata din București. După 90, eu am fost cu buteliile. Am jucat fotbal la Progresul și Victoria, apoi m-au dat la Moreni. Un prieten de-al meu, Costel, care mi-a devenit fin mai apoi, era gestionar la butelii. Am avut momente de rătăcire când am pierdut banii cu Caritasul, dar și acum tot de butelii mă ocup. Am fost gestionar prima dată. La trei luni de la Revoluție m-a prins cu 15 mii de lei în tapițeria mașinii. Am făcut fabrica de butelii. Am rămas fără bani de două ori și tot la butelii am ajuns', a mai spus Cristi Borcea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton