Ce s-a întâmplat cu Zanni după ce furat biscuiți și a încălcat regulamentul Survivor: "Când intervine instinctul animalic..."

 Cica Cristina
.

Zanni de la Survivor a recunoscut că a încălcat regulamentul competiției, în momentul în care a luat niște biscuiți pe care i-a găsit în junglă, însă a precizat că a împărțit „prada' cu ceilalți colegi ai săi. A riscat să fie sancționat, însă întrebarea care a stat pe buzele tuturor a fost apariția misterioasă a biscuiților în junglă. Acum s-a elucidat misterul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Zanni de la Survivor a recunoscut că a încălcat regulamentul show-ului sportiv din care face parte și și-a asumat greșeala. El a povestit în consiliu că a găsit două pachete cu biscuiți și le-a luat. Totuși, nu s-a înfruptat doar el din „pradă', ci și colegii săi.

Zanni-1Zanni-1

Zanni, la un pas să fie sancționat

A riscat să fie sancționat, dat fiind că nu au voie să primească deloc mâncare, în afară de ceea ce câștigă pe traseu, în urma jocurilor. Prezentatorul Daniel Pavel îl avertizase că ar putea fi sancționat, însă cum greșeala recunoscută e pe jumătate iertată, fapta lui nu s-a soldat cu vreo consecință în concurs. S-a luat decizia de a fi iertat.

Totuși, marele mister care a rămas a fost cum a găsit artistul biscuiții în junglă. Yamato Zaharia, fost concurent Exatlon, a deslușit misterul. El a precizat că se poate întâmpla ca diferite persoane din staff sau de pe insulă să uite anumite obiecte, printre care inclusiv mâncare.

Yamato Zaharia deslușește misterul biscuițior găsiți de Zanni

Ei nu au voie să accepte mâncare, însă Yamato susține că cele două pachete de biscuiți ar fi putut fi uitate de un membru din staff.

„Tot ce se întâmplă acolo este real! Dar se întâmplă ca pe lângă traseu cameramanii sau persoanele de acolo să își uite biscuiți, mâncarea, cafeaua, tigarile, etc… Când intervine instinctul animalic începi să iei tot ce găsești fără să te vadă nimeni. Este de apreciat că a împărțit cu toți și nu i-a mâncat singur', a declarat Yamato.

Citește și: Scandalul dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor continuă:„Du-te și împușcă-te! Ai vrut să fii ultima fată aici…'

Citește și: Un nou scandal între Jador și Zanni la Survivor:”Vorbești despre falsitate față de prieteni, când…”

Citește și: Doinița Oancea s-a despărțit de logodnic, după 6 ani de relație:„Eu sunt o fire deschisă, el introvertit'

Citește și: Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu:„Plănuisem ceva ca-n filme, dar am jucat atât de prost…'/ EXCLUSIV

Concurenții de la Survivor nu primesc mâncare pe ascuns

Astfel, el a pus punct speculațiilor potrivit cărora Faimoșii sau Războinici ar mai primi mâncare extra în concurs. Dat fiind că nu au parte de mâncare consistentă, el a explicat că de aceea Zanni nu s-a putut abține să nu ia biscuiții pe care i-a găsit.

„Am vrut să subliniez faptul că nu le oferă nimeni pe ascuns sau când se opresc camerele biscuiți, țigări, etc. Este doar neatenția unor persoane și o foarte mare atenție din partea persoanelor lipsite de mâncare. Îți fug ochii ca girofarele după lucruri uitate', a mai precizat Yamato Zaharia.

Zanni: „Am găsit un pachet de biscuiți și l-am luat'

Zanni a povestit totul în cadrul Consiliului de nominalizare, dezvăluind că i-a oferit biscuiți inclusiv Elenei Marin, cu care a avut numeroase conflicte de-a lungul competiției.

„Ea m-a acuzat de cumpărare după momentul cu biscuții. Să recunosc pentru cei de acasă. Când îmi e foame, dacă găsesc un pachet de biscuiți pe jos pe stradă îl iau. Am găsit un pachet de biscuiți și l-am luat. Am furat. Îmi asum. Se numește furt, că nu aveam voie. Am vrut să-l împart cu echipa. Și am văzut-o pe Elena singură pe plajă și am spus că s-ar bucură să-i dau un biscuite, doi.

M-am dus la Elena, deși ceva în mine îmi spunea să nu-i dau. Și i-am spus „ia'. Și ea mi-a mulțumit. După ce am plecat, după o discuție cu Moro, ea a venit la mine și mi-a spus „nu vreau. Mă oftic că nu mi-ați dat și mie și mi-e frică că îmi puteți scoate ochi'. Mai aveam un pachet de biscuiți, a spus că nu, dar a luat și din ăla. Ea a vrut să nu ia ca să nu-i scoatem ochii. A spus că îi e frică, dar a luat în continuare', a povestit Zanni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton