Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, va avea fetiță! Ce nume i-a ales: ''Înseamnă Înviere''

 Dumba Gabriela
.

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a dezvăluit că al doilea copil, care se va naște în această toamnă, este fetiță. Împreună cu soțul ei, Rareș Cojoc, bruneta a ales deja un nume special pentru fetiță, care înseamnă „Înviere” și anume Anastasia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Popescu și soțul ei, Rareș Cojoc, sunt în culmea fericirii! În mai puțin de șase luni, în familia lor va mai veni încă un copil, un vis împlinit pentru ei, având în vedere că, mai în glumă, mai în serios, la începutul anului au mers într-o vacanță romantică în Maldive, din dorința de a se întoarce acasă trei. Și iată că minunea s-a întâmplat!

173994451_737720346876120_5969887448413721686_n-1173994451_737720346876120_5969887448413721686_n-1

Dacă Andreea a evitat, inițial, să dezvăluie sexul bebelușului, Rareș i-a luat-o înainte și a recunoscut pe contul său de Instagram că vor avea o fetiță. Pentru că amândoi sunt religioși, au vrut să aleagă un nume din Biblie, cu o puternică semnificație pentru credincioși, care înseamnă „Înviere”.

‘Și am primit în dar o fetiță🌸 și numele ei va fi Anastasia, care înseamnă ÎNVIERE”, a scris Andreea Popescu pe Instagram.

De asemenea, Andreea Popescu a ales un nume religios și pentru băiețelul ei, Ioachim. Pentru că și-a dorit enorm să devină mamă, vedeta s-a rugat Sfinților Părinți Ioachim și Ana, iar drept răsplată pentru ajutorul primit, aceasta a decis ca fiul ei să-i poarte numele tatălui Maicii Domnului.

Citește și: Claudia Pătrășcanu își dorește ca băieții să nu mai poarte numele lui Gabi Bădălău: „Vreau să-mi poarte numele

Citește și: Cine este Lavinia Postolache, noua vedetă de la Hollywood.Fosta Miss World România a jucat alături de Keanu Reeves

Citeste si: Cât a costat rochia lui Kate Middleton de la înmormântarea Prințului Philip. A mai purtat-o la un eveniment

Andreea Popescu: „Fac copii mari!”

Andreea Popescu a glumit cu fanii săi de pe Instagram și a afirmat, după ce a dezvăluit că este din nou însărcinată, că deși este micuță de înălțime, face copii mari. Deși sarcina este în primul semestru și la alte femei abia se cunoaște burtica, Andreea deja are o sarcină proeminentă.

‘A venit momentul sa impartasesc cu voi cea de a doua MINUNE de la Dumnezeu👶🏻. #13saptamani #3luni. Asa bucurie este in inima mea si ma bucur ca am aceasta sansa sa imi inmultesc iubirea, rabdarea si credinta. Iubirea nu se imparte ci se inmulteste, rabdarea se dobandeste prin multa munca, iar credinta se intareste prin copiii mei.

Cu greu am rezistat sa nu impart aceasta bucurie, pentru mine un copil inseamna o bucurie imensa de care toata lumea ar trebui sa se bucure. Vom avea doi copii minunati si sa ne dea Dumnezeu macar inca pe atatia. La 37 de ani am realizat mai mult decat mi-as fi putut dori. O familie, doi copii sanatosi, intoarcerea mea si restul sunt detalii”, a scris Andreea Popescu pe Instagram când a dezvăluit sarcina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton