Mirela Vaida, revoltată după ce procurorii au dat verdictul în cazul femeii care a atacat-o: "Mă simt în pericol"

 Cica Cristina
.

Mirela Vaida a fost protagonista unui incident care a marcat-o în urmă cu o lună, când a fost atacată cu o cărămidă în direct, la Acces Direct. Acum, prezentatoarea primește o nouă lovitură: procurorii care se ocupă de acest caz au luat decizia de a clasa acuzația de tentativă de omor. Decizia nu a rămas fără o reacție din partea Mirelei Vaida, care s-a arătat indignată de decizia luată în dosar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Noi detalii în dosarul femeii care atacat-o pe Mirela Vaida, în direct. Procurorii au decis clasarea celei mai grave acuzații din dosar. La auzul veștii, Mirela Vaida a ținut să sublinieze că este indignată și că se teme în continuare de ceea ce i s-ar putea întâmpla.

„Nu am cuvinte să-mi exprim indignarea, frustrarea, teama cu care trăiesc din acel moment. Se face o lună de la atac şi acele femei poate sunt chiar libere. Dar nu am ce să cer unor femei bolnave, fără adăpost.

122637736_2703078299939912_98549987043548747_n122637736_2703078299939912_98549987043548747_n

Am ce să cer unor procurori care sunt plătiţi de noi ca să ne apere, care nu ştiu să-şi facă datoria sau nu văd acest pericol iminent pe care eu îl văd. Sunt revoltată, mai ales că sunt jurist de profesie. Mă simt în pericol în acest moment şi sunt indignată', a spus Mirela Vaida, la Antena 3.

Mirela Vaida: „Nu mai am încredere în sistemul românesc de justiţie'

Cercetările în dosar își vor continua cursul, dar numai pentru distrugere și ultraj împotriva bunelor moravuri. Furioasă, Mirela Vaida susține că nu mai are încredere în sistemul de justiție din România.

„Am trăit o ameninţare legată de viaţa mea, s-a întâmplat în direct dintr-o breşă de securitate a echipei de pază. Femeia a venit cu patru bolovani de câte trei kilograme. Ea nu ştiu dacă va răspunde penal sau nu, aşteptăm încă expertiza de la IML.

Cum poate procurorul să spună că este numai distrugere de bunuri şi ultraj contar bunelor moravuri? Practic, procurorul ne spune cu subiect şi predicat, într-o ţară a UE, că putem oricând să dăm cu bolovani în cap pe stradă, că nu te las până nu te omor, că dacă faci aceleaşi lucruri nu răspunzi penal. Cel puţin asta înţeleg eu din ce spune procurorul în ordonanţă. Asta mă face să nu mai am încredere în sistemul românesc de justiţie', a mai transmis prezentatoarea tv.

Mirela Vaida, atacată în direct în urmă cu o lună

Mirela Vaida a a fost atacată în urmă cu o lună, în propria emisiune, de o femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii și care a aruncat cu un bolovan spre ea. Prezentatoarea i-a făcut plângere penală femeii respective pentru tentativă de omor.

Imediat, după incident, Mirela Vaida și-a luat măsuri de precauție. Mirela Vaida a fost adusă o perioadă la platou de către soţul său, fiind apoi preluată de către bodyguarzi, direct din stradă, şi condusă în interiorul clădirii.

Citește și: Ce salariu are Mirela Vaida.Cât câștigă la Acces Direct și Te Cunosc de Undeva

Citește și: Simona Gherghe, mesaj pentru Mirela Vaida, după ce a fost atacată:”Sper doar ca puii tăi să nu fi văzut”

Citește și: Cătălin Botezatu s-a infectat cu COVID-19, după ce a fost operat de cancer la plămâni:'Mi-a fost frică'

Citește și: A murit actriţa Helen McCrory, cunoscută din serialul Peaky Blinders şi Harry Potter:„A murit aşa cum a trăit, fără frică'

Mirela Vaida: „M-am săturat de plâns'

Mirela Vaida a fost traumatizată după incidentul şocant: s-a confruntat cu insomnii, ba chiar, la un moment dat, vedeta a făcut o criză de nervi în direct declarând că ar vrea să renunţe să mai prezinte emisiunea Acces Direct. 

„M-am săturat de plâns. Am crezut că am depăşit momentul. Lumea nu mă ştie pe mine aşa şi eu nu vreau să apar aşa în faţa oamenilor. Sunt un om puternic în aparenţă. Cei care mă ţin în viaţă şi în putere sunt cei din familia mea, copiii mei. Primul gând a zburat la cei trei copii care ar fi putut rămâne fără mine sau cu o mamă traumatizată, a declarat prezentatoarea la Antena 3.

Mirela Vaida: „Mie mi se pare tentativă de omor'

Vedeta a precizat în urmă cu ceva vreme că, în opinia ei, a fost vorba despre o tentativă de omor.

Mie mi se pare tentativă de omor. Poliţia va merge la Spitalul Obregia, acolo unde ea ar fi încuiată sub cheie şi unde va începe o expertiză psihiatrică şi va vedea dacă femeia a avut sau nu discernământ la acel moment. Eu cred că ea nu a acţionat singură, ci ar fi fost adusă sau învăţată de cineva sau i s-ar fi arătat de către cineva pe unde să intre şi când anume. Eu am trecut pe lângă moarte, pentru că o femeie care probabil că nu va răspunde penal, neavând discernământ, a intrat peste noi în platou', a spus Mirela Vaida.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton