Salma Hayek arată incredibil la 53 de ani! Actrița a înnebunit Internetul cu decolteul său și spune că totul e natural

 Oana Popoiag
.

Salma Hayek este celebră pentru frumusețea sa, dar a devenit virală cu decolteul. Actrița a făcut senzație cu bustul său impresionant la Globurile de Aur și se declară împotriva operațiilor estetice. Cert e că, la 53 de ani, bruneta arată fabulos!

Salma Hayek a fost dintotdeauna văzută ca una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood, originile sale mexicane sporindu-i farmecul. Cetatea Filmului este, însă, plină de femei izbitor de frumoase. Cu adevărat incredibil la Salma Hayek este că, paradoxal, pe măsură ce înaintează în vârstă, sex appeal-ul său sporește.

Cea mai recentă apariție a sa pe covorul roșu, la Globurile de Aur, demonstrează din plin că, la 53 de ani, Salma Hayek arată de 30. Nu doar în ceea ce privește chipul, dar și în ceea ce privește decolteul. Actrița a ales pentru marea seară o rochie Gucci ce-i punea în evidență bustul generos și ferm.

Salma Hayek, despre operațiile estetice la 53 de ani

De altfel, de-a lungul timpului, imaginile cu decolteul frumoasei brunete au devenit adesea virale, iar Internetul abundă de discuții pe această temă. Și mai spectaculos este că, la prima vedere, Salma Hayek nu are operații estetice, deși părerile specialiștilor sunt împărțite.

Conform unui chirurg plastician de la Hollywood, Ash Mosahebi, citat de The Sun, Salma Hayek ar fi așa cum a lăsat-o mama-natură. 'Sânii ei sunt au aspect natural și o formă foarte frumoasă', a precizat medicul.
Salma Hayek a declrata în repetate rânduri că nu are nicio operație estetică, recunoscând, totuși, că era cât pe ce să-și facă augmentare de buze pentru un rol.

'Am vrut să-mi fac injecții cu Botox și augmentare de buze. M-am dus la un prieten dermatolog care mi-a zis din start că s-ar putea să nu-mi convină treaba, pentru că o să mă doară foarte tare. Dar am zis să încerc. Totuși, după ce mi-a pus primul ac în gură i-am cerut să ne oprim de urgență și am abandonat', a mărturisit Salma la un moment dat.

Salma Hayek, cea mai recentă apariție publicăSalma Hayek, cea mai recentă apariție publică

Foto: Hepta

Citește și: Alina Eremia, operată de urgență! Artista a ajuns la cuțit din cauza deviației de sept, care se agravase

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton