De la ce a pornit scandalul dintre Anca Țurcașiu și fostul soț. Noi dezvăluiri despre divorț: "El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să..."

 Cica Cristina
.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu și-au spus „adio” după 22 de ani de căsnicie, spre surprinderea multora care ar fi dorit să afle secretul unui mariaj de durată! Acum, s-a aflat și motivul pentru care cei doi au ales să meargă pe drumuri separate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Se pare că tensiunile crescuseră între cei doi în urmă cu ceva timp, însă odată cu declanșarea pandemiei de coronavirus conflictul s-a adâncit și mai tare. Ambii au fost afectați: Anca Țurcașiu nu a mai avut spectacole, în timp ce Cristian Georgescu, medic stomatolog de meserie, nu a mai putut merge o perioadă la cabinet.

După un timp, artista pare să-i reproșat, în mod repetat, lui Cristian Georgescu că n-ar aduce bani în casă și de aici a pornit o divergență, care, se pare, nu a mai avut rezolvare.

Citește și: Drama Ancăi Țurcașriu. A fost declarată moartă, la naștere:„Copilul a murit, niciun fel de semn vital. Salvați mama!'

Dan Silviu Boerescu susține că problemele cu banii ar fi fost adevăratul motiv al divorțului, notează cancan.ro.

„El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat', a precizat el la Teo Show.

Citește și: Simona Ghenghe, testată pentru COVID-19:'O furtună de gânduri și griji. O să vă povestesc'

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat

Anca Țurcașiu a anunțat săptâmna trecută pe rețelele de socializare că a divorțat de Cristian Georgescu.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!

Citește și: Verișoara Simonei Halep, nuntă cu 200 de invitați, în plină pandemie de coronavirus!Poliția a intervenit și a întrerupt petrecerea

Anca-Turcasiu-1-4-1Anca-Turcasiu-1-4-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton