Smiley împlinește azi 37 de ani! Gina Pistol i-a făcut o superbă declarație de dragoste: "Îmi ești tot"

 Cica Cristina
.

Smiley împlinește 37 de ani, ocazie de care Gina Pistol a profitat pentru a-i transmite un mesaj partenerului ei. Iată urarea prezentatoarei pentru iubit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Smiley împlinește 37 de ani, iar cu ocazia aniversării Gina Pistol i-a transmis un mesaj scurt, dar cuprinzător și de-a dreptul emoționant: „Îmi ești tot! La mulți ani!”.

Precum era de așteptat, reacțiile au venit imediat: „Sunteți superbi, de-a dreptul!”, „Sănătate Andrei Smiley . Legați ani cu iubire încununați de clipe unice. O zi magică!”, „Vă potriviți de minune. Să îmbătrâniți împreună”, „Chiar sunteți cea mai potrivită pereche, emanați căldura și bunătate”, „Sunteți minunați împreună!”, „Vă sta foarte bine împreună. La mulți ani!”, „Cea mai frumoasă declarație de dragoste!”.

Citește și: Verișoara Simonei Halep, nuntă cu 200 de invitați, în plină pandemie de coronavirus!Poliția a intervenit și a întrerupt petrecerea

Sunt împreună de aproape patru ani, dar nu s-au afișat recent împreună, pentru că au dorit să-și țină relația departe de ochii curioșilor. Discreția a ținut până în perioada de carantină, când cei doi au început să apară tot mai des împreună.

Citește și: A murit Camil Marinescu!Marele dirijor avea doar 55 de ani și lupta de trei săptămâni cu infecția COVID-19

Mai mult, au început să vorbească tot mai des despre relația de cuplu și ce se întâmplă, mai exact, între cei doi: „Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea. Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note. (zâmbește) Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu”, ne-a spus Smiley lunile trecute.

La rândul ei, Gina Pistol a dezvăluit ce anume o deranjează cel mai tare la artist: Am aspirat, am gătit, am spălat, am făcut live-uri pe internet (n.r.: printre acestea se numără și intervenția în cadrul emisiunii lui Selly de pe YouTube, când Smiley le-a întrerupt discuția). Asta e problema mea, sunt prea gospodină. Nu vreți să știți prin ce trece săracul Andrei. Sunt maniacă cu curățenia. Mie îmi ia vreo șapte ore să fac curățenie în toată casa. După ce fac toate astea și casa strălucește, el se gândește că ar mânca ceva pe canapea, atunci devin teroristă’, povestește Gina Pistol.

Citește și: Cântăreața Ciara a născut, în secret, pentru a treia oară.Prima imagine cu bebelușul

Gina-Pistol-si-Smiley-1-1Gina-Pistol-si-Smiley-1-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton